3 horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati tijekom mjesečevog sekstilnog Marsa od 11. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati tijekom mjesečevog sekstilnog Marsa od 11. februara 2022.

10 veljače, 2022 0 By Admin

Oduvijek nas je, kao vrstu, privlačilo nedostupno. Ako nam se nešto uskrati, želimo to još više. A kada se Mjesec 11. veljače 2022. uskladi s Marsom, tri horoskopska znaka će željeti koga vole, ali ne mogu imati.

Zaljubljujemo se u poznate osobe koje ne možemo imati, i obične starce koji nas ne zanimaju. Ako ga ne možemo imati, želimo ga još više. Mjesečev sekstil Mars vodi nas u zanimljivom smjeru: osjećamo da ne možemo prihvatiti ‘ne’ kao odgovor.

Energija Marsa je neprijateljska i snažno snažna; podržava našu želju da idemo za stvarima koje su nam izvan dosega. S sekstilnim Mjesecom Marsa u našem kutu osjećamo nervozu. Vjerujemo da možemo imati ono što nam nije dostupno.

Dakle, to znači da ako je nešto uistinu nemoguće dobiti, onda je pokušajem da to dobijemo, sve što tada možemo dobiti, frustracija. Ova će vožnja biti neravan i frustrirajuća. Vežite te pojaseve!

3 horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati tijekom mjesečevog sekstilnog Marsa od 11. februara 2022.:

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U tvom umu nema ničega što bi bilo neosnovano s tobom. Nikad ne poštuješ granice ljudi i ne vjeruješ da moraš. Dakle, kada vas pogodi Mjesečev sekstil Mars, osjećate da imate pravo na sve što ste odlučili dobiti. Ako je to osoba, neka bude tako.

Krećete se na tu osobu kao da je vaše vlasništvo. Kada reagiraju sa strahom ili neprijateljstvom prema vama, to im pripisujete samo što nisu navikli na vašu vrstu ljubavi – nešto što će s vremenom preboljeti.

Vjerujete da, ako nekoga želite, nema druge nego prepustiti se vašim čarima. Griješite i prelazite svoje granice, Ovne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2