3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjukcije Sunca sa Saturnom od 12. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom konjukcije Sunca sa Saturnom od 12. februara 2022.

10 veljače, 2022 0 By Admin

Većina nas se plaši ideje da se bivši iznenada pojavi, moleći da se ponovno s njima spojimo.

Čini se da se mi ljudi iz nekog razloga nikada ne rastajemo u prijateljskim odnosima. Kao da provedemo mjesece ili godine zaljubljeni u nekoga i polažemo mu cijelo povjerenje, samo da bismo jednog dana požalili dan kada su rođeni. Sve ili ništa s nama ljudima, zar ne?

Sunce u konjunkciji sa Saturnom više je nego vjerojatno razlog zašto bi se to moglo dogoditi, oko 12. februara 2022. Ovaj tranzit u nama budi potrebu za strukturom i redom, zbog čega se bivši opet pojavljuje jer su ONI ti koji trebaju strukturu i iz nekog razloga smatraju da stvari imaju više smisla kada smo mi u njihovim životima. O, RADOST.

Stoga se nemojte iznenaditi ako vam se netko obrati. Netko za koga stvarno ne želite da dopire do vas, kao kod vašeg najgoreg bivšeg. Ovo nije ‘onaj koji je pobjegao’. Ovo je ‘onaj od kojeg bježiš.’ Vrijeme je za podizanje te obrane. Priprema pozor sad.

3 horoskopska znaka čiji se bivši vraća tijekom konjukcije Sunca sa Saturnom od 12. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kad ste izašli kroz njegova vrata, nije baš shvatio da ne odlazite po poslastice, već da odlazite da se vraški udaljite od njega , kojeg smatrate najgorim od najgorih. Niste ostavili otvorena vrata, a sigurno mu niste poslali ni pozivnicu da se vrati.

Zapravo, sasvim ste jasno dali do znanja da više nikada ne želite imati ništa s njim. Nažalost, raskid nije doživjeo na taj način. Mislio je  da postoji otvorenost “dajući vam svoj prostor”. Sunce u konjunkciji sa Saturnom čini njihovu maštariju logičnom.

Naravno, želite ga natrag! Ali ne, ne želite ga natrag, niti čak želite vidjeti njihovo lice ili čuti njihovo ime – ikada, ikada, ikada. Ne shvaćaju to, tako da vrlo brzo možete očekivati ​​uzvratni posjet.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2