3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Merkur Direkta od 11. februara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Merkur Direkta od 11. februara 2022.:

10 veljače, 2022 0 By Admin

Sada kada smo se konačno oslobodili retrogradnog Merkura koji se povlači unatrag, možemo se zapravo osjećati kao da nam se opterećenje olakšava.

Terete za koje se činilo da su se pojavile niotkuda odjednom se podižu.

Ovaj tranzit je ovdje da nas rastereti. Kao da smo dugo ‘dežurali’ i sad je tu pomoćni radnik da ga preuzme pa da se odmorimo.

Ono što to također znači za nas je da sada jasnije razmišljamo kada se ne bavimo retrogradnim gibanjem.

U stanju smo napredovati bez prepreka koje nam stalno stoje na putu; opet smo u stanju jasno vidjeti i možda vidjeti stvari koje nismo vidjeli tijekom retrogradnosti.

Tada se čujemo sa starim prijateljima, ali i ljubavnicima iz naše ‘davne’ prošlosti.

Ah, dobra stara vremena. Ako krenemo prema ovakvom razmišljanju, počet ćemo se prisjećati što je točno bilo dobro u dobrim starim vremenima.

Mogli bismo čak otkriti da je u našoj dobroj staroj prošlosti postojao netko koga vrijedi ponovno ‘ponovo otkriti’. Netko poput izgubljene ljubavi. Merkur Direkt omogućuje ponovno pronalaženje izgubljene ljubavi.

3 horoskopska znaka koji će pronaći izgubljenu ljubav tijekom Merkur Direkta od 11. februara 2022.:

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Čak ni ne znate možete li vjerovati ovom novom osjećaju, ali iz nekog čudnog razloga, zvanog Merkur Direkt, konačno ponovno počinjete jasno razmišljati.

I što se pojavljuje u ovoj novopronađenoj jasnoći? Ideje nekoga iz vaše prošlosti, nekoga tko je zaista donio sreću u vaš život.

Možda ćete čak ići toliko daleko da mislite da je ta osoba postala vaša ‘izgubljena ljubav’, netko koga možda više nikada nećete vidjeti.

Ali…je li ovo istina?  Merkur Direkt vas natjera na razmišljanje da su stvari sada moguće čak i stvari koje su se prije samo dan činile nemogućim.

Nemojte se iznenaditi ako se vaša usredotočenost na ovu osobu iz prošlosti iznenada manifestira kao svojevrsni ponovni susret. Sve je sada moguće, Blizanci. Ostanite pozitivni i zadržite taj fokus.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2