3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju počevši od 10. februara 2022.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju počevši od 10. februara 2022.

9 veljače, 2022 0 By Admin

Ponekad retrogradni Merkur znači da se bivši vraća. Za tri horoskopska znaka kritični stupanj ovog tranzita može dovesti upravo do toga.

Budući da retrogradni Merkur nije dovoljan, na današnji dan imamo retrogradni Merkur na kritičnom stupnju.

Naravno, ono o čemu govorim su kušnje i nevolje koje dolazi s ovim lukavim tranzitom. O ovom tranzitu-unutar-tranzitu možemo razmišljati kao o ‘vrlo specifičnom komunikacijskom prekidu’. Nešto nalik na to da nekome kažete da se kloni vašeg života dok gledate kako to uzima kao znak da se vrati.

Zamislite ovo: razgovarate telefonom s prijateljem i dok razgovarate, vidite da vaš bivši dolazi na stazu, a oni su na putu da vam priđu.

Kažete svom prijatelju: “Što…? Je li to moj BIVŠI dolazi ovamo?” A vaš prijatelj odgovara: “Zove li se ta osoba kojim slučajem retrogradni Merkur?” A vi kažete: “Da, i to je onaj na kritičnom stupnju!”

Dakle, u osnovi, to je vrsta učinka koja se događa na dan tako ‘kritičan’ kao što je ovaj. Bivši povratak u naše živote kao da su pozvani. I ništa ne govori: “NE” brže od nepozvanog bivšeg.

 

3 horoskopska znaka čiji se bivši vraća tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju počevši od 10. februara 2022.:

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Čim u potpunosti prebolite svog bivšeg i znate da ste slobodni i čisti od svih emocionalnih veza s tom užasnom osobom – bang, zoom!

Oni se vraćaju u vaš život kao da nikada nisu otišli. Neće vam pokucati na vrata, o ne; naletjet ćete na njih na nekom društvenom događaju, svojevrsnom susretu, a čim vas vide, automatski će skočiti natrag u vašu orbitu gdje se počinju osjećati kao kod kuće.

Trenutačno ćete se osjećati potlačeno i uznemireno, a jedina dobra stvar u vezi s tim je da ćete u sebi prepoznati da ste uistinu iznad ove osobe. Možda će pokušati, ali taj je brod već otplovio, i vi to znate. (Zato što si ti kapetan.)

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2