3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU TOKSIČNA PRIJATELJSTVA tijekom Venere na kritičnom stupnju od 8. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU TOKSIČNA PRIJATELJSTVA tijekom Venere na kritičnom stupnju od 8. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Ponekad, sve što nam treba je mali pomak od kozmičkih sila da nam pomogne da završimo nešto što očajnički treba okončati.

A za tri horoskopska znaka koji prekinu toksična prijateljstva počevši, Venera na kritičnom stupnju dovodi stvari na mjesto gdje se kraj više ne može zanemariti.

Srećom, danas imamo briljantan i učinkovit tranzit poznat kao Venera na kritičnom stupnju u Jarcu. Što će nam ovaj tranzit? To će nam pomoći da dođemo do točke.

A poanta je? Ubrzati kraj prijateljstva koje je postalo otrovno. Svima nam je poznat taj osjećaj, pomalo je neizbježan.

Svatko tko je na Zemlji dovoljno dugo da je imao prijatelje zna da nisu sva prijateljstva šetnja parkom, a neka postanu noćna mora šetnja kroz otrovne pustopoljine vremena.

Onaj prijatelj koji te treba kritizirati za sve što radiš? Izašli su. Onaj prijatelj koji je toliko pasivno-agresivan da je to očito? Doviđenja. Taj tvoj prijatelj koji ti nikad ne vraća novac? Vidimo se kasnije, prevarantu.

3 horoskopska znaka koji prekidaju toksična prijateljstva tijekom Venere na kritičnom stupnju od 8. februara 2022.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Zahvaljujući Veneri na kritičnom stupnju u Jarcu, pomirit ćete se s idejom da stvarno ne podnosite određenu osobu u svom životu i da je DA možda je vrijeme da toj osobi kažete Ciao Bella, i to odmah.

Ono što ste mislili da je samo vaša vlastita iritacija prema toj osobi sada je preraslo u punu ogorčenost; istina je da je ta osoba društveni vampir, upijač energije i vremena, a vi više niste raspoloženi biti njihov domaćin.

Što ste za početak vidjeli u njima? Možda vam ih je bilo žao i uzeo ih pod svoje, ali sada vam se čini kao da vam je cijeli život zagađen njihovom neosjetljivošću. Vrijeme za reći zbogom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2