LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Februar: Jednom znaku je više nego ikad potrebna ljubav i pažnja, a sada mu dolazi srodna duša…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Februar: Jednom znaku je više nego ikad potrebna ljubav i pažnja, a sada mu dolazi srodna duša…

8 veljače, 2022 0 By Admin

OVAN

Prije svega, morate sami odlučiti što želite, a što ne. S jedne strane ste usamljeni i željni ljubavi, a s druge strane vam godi samoća. Ne trebate se bojati takve vrste promjene. Ljubav će vas ipak ispuniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne možete očekivati od voljene osobe i tražiti nešto ako to iste ne dajete vi i ne postupate na takav način. Ljubav je jedan veliki kompromis i za obje strane trebaju važiti ista pravila.

 

 

BLIZANCI

Kada je o ljubavi riječ, moramo reći da niste zadovoljni ljubavnim životom i na neki način patite, iako to možda ni sami sebi ne želite priznati. Ipak, situacija neće trajno ostati takva, sve će se promijeniti, ali još uvijek nije vrijeme za velike promjene.

 

 

RAK

Iz ljubavi crpite najveću snagu. Stisli su vas problemi sa svih strana, ali sve je lakše kada je voljena osoba uz vas i kada vam daje podršku. Vaša voljena osoba vas neizmjerno voli.

 

 

LAV

Iako težite tome da se određene stvari promijene u vašem ljubavnom životu, ipak u toku današnjeg dana neće biti nikakvih promjena. Još neko vrijeme će potrajati ovako, a ljubav će vam doći kada se najmanje budete nadali.

 

 

DJEVICA

Trebate početi uživati u ljubavi i prepustiti se da vas emocije vode. Jedan Lav vas vrlo dobro poznaje i spreman je na sve kako bi vas osvojio. Pogriješit ćete ako se ne prepustite ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2