3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Ovaj tjedan donosi mnoštvo značajnih tranzita, a svi će na ovaj ili onaj način utjecati na nas.

Trebali bismo pogledati tranzite poput Mjesečevog kvadrata Plutona, koji može jako pokvariti naše raspoloženje, dok ćemo također biti pod utjecajem Mjesečeve konjunkcije Urana, koja djeluje kao jamstvo da naša mračna raspoloženja mogu skrenuti prema neprijateljskom i neposlušnom.

S Mjesečevim trigon Plutonom koji dolazi sredinom tjedna, u pratnji Mjesečevog sekstila Neptuna, mnogi bi se od nas trebali povući u vlastite umove radi utjehe, dok bi četvrti Mjesec u Biku mogao biti samo tranzit koji ima moć da nas izvuče iz našeg kolektiva funk.

Ono što je zapravo u srži svega, ovaj tjedan je depresivni poziv Plutona, a jedini način na koji ćemo se moći boriti s tom mračnom privlačnošću je da je prihvatimo, damo joj je, a zatim … pustimo da prođe.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. februara 2022.:

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Mogli biste pomisliti da će se, kada Pluton preuzme nebo na način na koji će se uskoro dogoditi ovog tjedna, svi Škorpioni radovati tamnoj moći, ali ono što se zapravo događa je da to izaziva depresiju i bijes u vašem horoskopskom znaku, a ne oslobađanje. .

Koliko god vas povezivali s mračnim, zločestim potezima, stvarno ste puno sretniji kada ne morate živjeti u skladu s nekim zlobnim popisom samo zato što ste Škorpion.

Ovaj tjedan osjećate se rastrgano: s jedne strane, volite biti u svom mračnom načinu razmišljanja. Pomaže vam da se osjećate kreativno i produktivno.

S druge strane, dopustite da se zanesete tim mislima i zbog toga počnete izgledati i osjećati se kao ludi znanstvenik koji može biti samo izoliran od ostatka svijeta.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2