3 horoskopska znaka koji će SPOZNATI DA JE NJIHOVA LJUBAV ISTINITA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 8. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će SPOZNATI DA JE NJIHOVA LJUBAV ISTINITA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 8. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji svoju pravu ljubav saznaju za vrijeme Mjeseca u Strijelcu iskusit će iskrenost na najvišoj razini.

Budući da se Strijelac često povezuje s otvorenošću i neovisnim ponašanjem, on je također snažan tranzit kada je u pitanju izbacivanje ljudi iz naših života koji nisu dobri za nas, u korist onih koje možemo nazvati ‘plemenom’.

Mjesec u Strijelcu djeluje kao pomoćnik; ako tražimo nekoga koga ćemo voljeti, da nas voli netko pouzdan i istinski, ovo je jako dobar tranzit kojim možemo pronaći tu osobu.

Budući da tijekom ovog vremena više vjerujemo sebi i vlastitoj prosudbi, možemo slobodno birati što nam je potrebno u životu, a to također podrazumijeva da se možemo usredotočiti na ljude za koje znamo da su na našoj strani.

Saznati da je naša ljubav istinita nije samo olakšanje, već je to sljedeći korak da tu ljubav učinimo još boljom.

Znati da smo cijelo vrijeme bili u pravu u vezi s nekim u našim životima i znati da je on baš sjajan koliko smo mi željeli da bude, na kraju se osjećamo predivno i zadovoljavajuće.

3 horoskopska znaka koji će spoznati da je njihova ljubav istinita za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 8. februara 2022.:

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nemate vremena u životu da živite lažno postojanje. Želite biti potpuno sigurni u osobu koju nazivate svojim partnerom i svim srcem želite da ta osoba živi u skladu s vašim idealima.

S  Mjesecom u Strijelcu, vidjet ćete stranu ove osobe koja će vas uvjeriti da ne samo da ste napravili pravi izbor, već je ta osoba i apsolutno osoba kojoj možete povjeriti svoj život.

Što god želite učiniti, vaš će partner biti tu da podrži vaše želje. Ovo, međutim, nije tjeranje; ova osoba je jaka i ima veliku vrijednost i želi provesti svoj život udovoljavajući vama. To se otkriva tijekom Mjeseca u Strijelcu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2