3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU kada završi retrogradni Merkur od 8. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU kada završi retrogradni Merkur od 8. februara 2022.

7 veljače, 2022 0 By Admin

Retrogradni Merkur ulazi u fazu kritičnog stupnja, a tijekom kraja retrogradnog Merkura postoje tri horoskopska znaka koji mogu započeti tajnu aferu.

Kada se retrogradni Merkur uskoro završava, osjećamo njegov intenzitet na kritičnom stupnju.

Za neke znakove zodijaka, mogli bi isto tako potonuti natrag u tarpite s ostatkom troglodita, zbog naše nesposobnosti da se izrazimo s bilo kakvim značenjem. Retrogradni Merkur je ono godišnje doba u kojem radimo stvari poput iznošenja frustracija na voljene osobe. To je također vrijeme kada ljudi započinju tajne poslove, misleći “ovo je dobra ideja”.

Tajna afera je stvar koja stavlja igrače na bijedu, laži, nervozu i krivnju. Ako planirate prevariti svog partnera tijekom kraja retrogradnog Merkura, pripremite se za efekt grude snijega teških vremena koja dolaze.

Ono što se događa tijekom retrogradnog Merkura na kritičnom stupnju trebalo bi ostati u retrogradnom Merkuru. Nažalost, nikad se ne radi. Zapravo, loše odluke donesene tijekom tog vremena kao takve koje su izgrađene da traju.

Hoće li te to zaustaviti? Nema šanse. Kada je osoba koja je ikada htjela započeti tajnu aferu postala osoba koja preispituje ovu akciju? Drugim riječima, ovdje su tri horoskopska znaka koji će baciti oprez u vjetar kako bi mogli uskočiti u tajnu aferu. Tko je od vas naručio specijal za anksioznost?

3 horoskopska znaka koji započinju tajnu aferu kada završi retrogradni Merkur 8. februara 2022.:

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Zadnje što želite je da vam netko govori što da radite, a to je dvostruko za savjet.

Najbolji prijatelj će vam reći da ono što namjeravate učiniti, a to je započeti tajnu aferu, i da je to apsolutno najgori potez u vašem životu, te da ste arogantan imbecil što to radite svom partneru .

Upravo ono što niste željeli čuti, ali s krajem retrogradnog Merkura koji je još uvijek na slobodi i na vlasti, tumačit ćete riječi svog prijatelja kao zeleno svjetlo.

Samo ne slušaš ničije savjete. Želite ono što želite i nećete dopustiti da vaša prijašnja predanost vašem partneru stane na put ovoj aferi.

Imaš jedan život za živjeti, Ovne, i u mislima ćeš raditi što god želiš, bez obzira na druge.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2