3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU TOKSIČNA PRIJATELJSTVA tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 7. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji PREKIDAJU TOKSIČNA PRIJATELJSTVA tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 7. februara 2022.

6 veljače, 2022 0 By Admin

S obzirom da je Mjesec u kvadratu Neptuna naš glavni utjecaj na današnji dan, očekujemo da ćemo biti povučeni i introspektivni.

Ovo su vremena kada bismo radije bili sami, jednostavno zato što osjećamo da smo najbolje društvo koje možemo dobiti u ovom trenutku. I vjerujemo da ćemo, ako odvojimo vrijeme da njegujemo taj osjećaj, moći uravnotežiti sami van. Važno je obratiti pažnju na utjecaj Mjesečevog kvadrata Neptuna, jer može biti i iscjeljujući i otkrivajući.

Kad god osoba želi biti sama, to često prođe kao neshvaćeni zahtjev. Drugim riječima, samo zato što želite biti sami i razmišljati ne znači nužno da ne možete podnijeti nikoga u svom životu.

To jednostavno znači da želite neko vrijeme biti sami.

Ono što možete očekivati ​​tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna je da se taj mali nesporazum pretvori u početak ili kraj jednog ili više prijateljstava.

To je potpuno nepravedno i nije ono što ste željeli. Ali možda ćete otkriti da netko od vaših prijatelja ne može shvatiti ideju da ne želite biti s njima niti jednog određenog dana. Mnogo dramatičan ego? Da, mnogo.

3 horoskopska znaka koji prekidaju toksična prijateljstva tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 7. februara 2022.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mjesečev kvadrat Neptuna danas djeluje na vašu osjetljivost. A to može završiti tako da se osjećate hiper obrambeno ili jednostavno trebate malo vremena za samoću.

Vrlo dobro poznajete sebe. Ako vaše tijelo i um vrište za samoćom, posljednje što trebate je da netko, prijatelj, ospori ovo stanje ili još gore: inzistirati na tome da vas ‘razveseli’. Ne trebate se razveseliti, niti vam treba tuđa pomoć.

Jednostavno se želite sami opustiti. A budući da su tranziti postavljeni ‘baš tako’, uspjet ćete uznemiriti i uvrijediti svog prijatelja koji jednostavno ne može hakirati ideju da NE želite biti s njima kako biste može biti sam.

Njihov ego je toliko krhak da bi vam čak mogli ostaviti dojam da sljedeći put neće biti tu za vas. *koluta očima*

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2