3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 6. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 6. februara 2022.

5 veljače, 2022 0 By Admin

Za mnoge od nas, kada se konačno zaljubimo, ne tražimo samo trenutno uzbuđenje pada u nesvijest, želimo nešto više. Potajno tražimo trajnost. Želimo ljubav koja će trajati.

Iako je nevjerojatan osjećaj biti zaljubljen, ne možemo a da ne gajimo ideju “hoće li se ovo pretvoriti u nešto posebno” ili “Ima li ova veza stvarne šanse?”

Na ta pitanja će se odgovoriti tijekom Mjeseca u Strijelcu, jer je ovo prilično romantičan tranzit. Mjesec u Strijelcu je onaj koji nam definitivno može donijeti alate koji su nam potrebni kako bismo poboljšali ljubavni život za koji se čini da već dolazi s obećanjem.

Drugim riječima, ako ste u vezi koja izgleda dobro, imate velike šanse da bude još bolje tijekom ovog tranzita.

Mjesec u Strijelcu nam omogućuje da svoje partnere vidimo u boljem svjetlu; ovaj tranzit nam daje širu viziju. Možda ćemo moći surađivati ​​s našim partnerima na načine za koje ranije nismo mislili da su mogući.

Ovaj tranzit pomaže otvoriti naše umove i proširiti naše granice. Ne možemo ne rasti u ljubavi i romantici kada se ovaj tranzit nadvija iznad nas.

 

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Mjeseca u Strijelcu od 6. februara 2022.

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Niste toliko problematični kao što vas ljudi čine, zapravo, vi ste jedan od najjačih i najinteligentnijih znakova Zodijaka…ono što vam nedostaje je strpljenje, a to je utjecalo na vašu vezu život.

Tijekom Mjeseca u Strijelcu upotrijebit ćete tu svoju superiornu inteligenciju da tražite nove načine da razumijete osobu s kojom ste, a to će joj značiti cijeli svijet.

To bi također moglo biti upravo ono što im je trebalo cijelo ovo vrijeme i djelovat će kao poticaj da se stvari poboljšaju, romantično. Sve što im je trebalo bila je vaša ljubav i razumijevanje, a možda i doza strpljenja.

Ako se jednom prepustite tome da budete mekani, vidjet ćete ogroman napredak u svom ljubavnom životu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2