3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog sekstilnog Saturna od 7. februara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom mjesečevog sekstilnog Saturna od 7. februara 2022.

6 veljače, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čija se veza raspada tijekom Mjesečevog sekstila Saturna, to će već neko vrijeme osjećati.

Jedan od razloga zašto se veze raspadaju je taj što su jedna ili obje strane uključene u vezu ili izgubile strpljenje s drugom, ili su previše zaokupljene vlastitim mislima da bi posegnule i pokušale popraviti stvari. Komunikacija nije jaka tijekom mjesečevog sekstila Saturna, dapače, ima tendenciju da krene po zlu.

Ako veza zahtijeva čvrstu komunikaciju da bi se nastavila, tada će patiti tijekom Mjesečevog sekstilnog Saturna. Ovdje se doista radi o strpljenju i hrabrosti ŽELJETI probati.

Da, tako je. Da bi se ova veza nastavila, obje strane to moraju željeti, a tijekom Mjesečevog sekstila Saturna saznajemo tko je točno u nju, a čije je srce već vani.

Ono zbog čega se veza raspada tijekom ovog tranzita je unutarnje znanje koje osobi daje do znanja da stvarno ne želi da se nastavi. Možda se ne čini ‘lijepo’, ali znati da je to zapravo znak emocionalne zrelosti – aspekt povezan s Mjesečevim sekstilnim Saturnom.

3 horoskopska znaka čija se veza raspada tijekom mjesečevog sekstilnog Saturna od 7. februara 2022.:

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možete se povući i tapšati se po leđima jer ste upijali životne lekcije koje su vam dane dok ste na pravom putu sazrijevanja i izvlačenja najbolje iz svih romantičnih situacija u kojima se nađete. Ako ste u partnerskoj vezi, možete očekivati ​​da ćete sjesti sa svojim partnerom i ‘popričati’ koji vam je oboje potreban neko vrijeme.

U svakoj vezi dođe vrijeme u kojem nakon što medeni mjesec završi, stvarnost se aktivira i ovisno o tome tko je uključen, može se poboljšati ili u konačnici propasti. Želite da se to poboljša i znate da je i vaš partner igra.

Između vas dvoje, nebo je granica, ali morate uložiti vrijeme za razgovor jer ako to ne učinite, doživjet ćete posljedice. Ovdje slijedite svoje instinkte, Bik.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2