3 horoskopska znaka za čiju će se TAJNU AFERU SAZNATI za vrijeme Mjesec Sextile Pluton 6. februara 2022.:

3 horoskopska znaka za čiju će se TAJNU AFERU SAZNATI za vrijeme Mjesec Sextile Pluton 6. februara 2022.:

5 veljače, 2022 0 By Admin

Imamo zanimljiv tranzit u Mjesečevom sekstilu Plutona. Jedna od stvari koje se obično događaju u to vrijeme je da su ljudi pomalo prisiljeni govoriti istinu.

Kao da želimo maknuti stvari sa svojih prsa kako bismo ili mogli živjeti sami sa sobom ili jednostavno živjeti u miru. Istina nas oslobađa, i koliko god bilo teško reći istinu, ponekad, kada se afera otkrije, preostaje samo sloboda. Nema više potrebe podržavati i nabrajati vlastite laži.

Tajne afere nemaju šanse za vrijeme Mjesečevog sekstila Plutona. Ovdje se događa veliko otkriće, kao da je to magični čin koji je cijelo vrijeme zavaravao ljude, a onda, puf! Sve se zna i ništa nije tajno.

Kako će ova tajna afera postati razotkrivena, ovisit će o vama, jer ste možda baš vi osoba u aferi koja jednostavno više ne može podnijeti tajnu. Svi imamo tajne, a neki ne sjede dobro, pogotovo kad te tajne idu uz komplekse krivnje.

 

3 horoskopska znaka za čiju će se tajnu aferu saznati za vrijeme Mjesec Sextile Pluton 6. februara 2022.:

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Jedina stvar koja vas privlači u čuvanju tajne afere u tajnosti je to što se doista ne bavite cijelim izazovom sukoba. Već ste u pripravnosti i spremni za borbu, gdje ćete na kraju ugasiti svog partnera kako biste se osjećali bolje kada se otkrije vaša tajna afera.

Mjesečev sekstil Pluton tjera vas da osjećate i potrebu da stvari čuvate u tajnosti I potrebu da tajnu širom otvorite i pustite karte da padaju gdje god mogu. Na kraju ćete priznati, ali ćete se i okrivljavati, zahtijevati i braniti iznad i mimo dužnosti. Nisi ništa ako nisi dramatičan, Ovne. Preko vrha, kao i obično.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2