3 horoskopska znaka su se ZALJUBILI U POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona 3. februara 2022.

3 horoskopska znaka su se ZALJUBILI U POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona 3. februara 2022.

2 veljače, 2022 0 By Admin

Tranziti poput Mjesečevog kvadrata Plutona djeluju na naš osjećaj sumnje u sebe i diskriminacije. Tijekom ovog tranzita pomalo smo zaslijepljeni nečim što smatramo briljantnim i prekrasnim, dok je u stvarnosti štetno i ponižavajuće za nas.

Upravo takav tranzit čini da ljudi padnu na pogrešnu osobu.

Možda samo toliko želimo nešto da to projiciramo na ljude koji prolaze pored nas možda želimo biti zaljubljeni u nekog posebnog, a zato što se to ne događa u trenutku kada to želimo, umjesto da slušamo svoje srce, izmišljamo priču koja nam govori da je ‘sve OK.’

Padamo na pogrešne ljude jer želimo pasti. Baš nas nije briga na koga padamo. Samo želimo biti uključeni u ljubavne igre.

Kad god imamo tranzit Plutona, možemo očekivati ​​samozavaravanje ili impulzivne reakcije. Tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona, stručno ćemo se uvjeriti da radimo pravu stvar kada duboko u sebi znamo da nismo.

Past ćemo na pogrešnu osobu jednostavno zato što je tu i trebamo nekoga tko će popuniti to mjesto.

3 horoskopska znaka su se zaljubili u pogrešnu osobu tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona 3. februara 2022.:

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Vi ste netko tko je kriv što vam treba ljubav, gotovo previše. Ljubav povezujete s prihvaćanjem i odobravanjem, a vaš znak posebno je vrlo potreban kada je u pitanju primanje takvih stvari.

Da biste dobili ono što trebate, projicirat ćete atribute na drugu osobu koje ona nužno nema. Prevarit ćete se i pomisliti da vas ta osoba stvarno i istinski voli i brine za vas, a zapravo ne voli.

Možda mu se jako sviđaš, ali on sigurno nije osoba za koju ga predstavljaš.

Mjesečev kvadrat Plutona zaista vas zavarava i ubrzo ćete se probuditi iz ove zablude. Ali do tada, znaj ovo: ova tvoja ‘velika ljubav’? On nije tvoja velika ljubav.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2