3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM tijekom Marsa u Jarcu od 2. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji se ŽELE VRATITI BIVŠEM tijekom Marsa u Jarcu od 2. februara 2022.

1 veljače, 2022 0 By Admin

Kad god uđemo u tranzit Jarca, možemo očekivati ​​da će se naša praktična strana aktivirati. A tijekom Marsa u Jarcu, javlja se određena žestina koja nas tjera da poželimo ići na laku rutu ili rizik- besplatna metoda.

Mars u horoskopskom znaku Jarca je ono što astrolozi nazivaju uzvišenim položajem. To donosi upornost teškog rada u nečiji nagon i odlučnost, a kada netko stavi svoj cilj na cilj, želi ga postići, bez obzira na sve.

Takav bi mogao biti slučaj sa horoskopskim znakovima koji se žele vratiti bivšim.

Tijekom Marsa u Jarcu cijenimo život koji nije ispunjen kaosom, a ako smo dovoljno otvoreni za njegov utjecaj, možda ćemo čak i shvatiti što trebamo učiniti kako bismo stvorili tako mirnu klimu.

Za neke znakove zodijaka u astrologiji to znači razmišljanje o prošlosti, uključujući veze koje su funkcionirale. Za određene znakove zodijaka to čak može implicirati želju da se vrate u jednu od tih veza, jer ako razmislite, ta osoba u prošlosti nije bila tako loša kad jednom razmislite. Zapravo, raskid je bio nagli.

Mars u Jarcu možda ima neke ljude koji se žele vratiti svojim bivšim, a oni će učiniti sve što mogu da se to dogodi.

Obično bi nas tranzit Jarca naveo da razmišljamo racionalno, ali ne nužno kada je uključeno srce. Tu dolazi Mars.

Dakle, sada, ne želimo samo razmišljati o svom bivšem, želimo se ponovno ujediniti s njima.

 

3 horoskopska znaka koji se žele vratiti bivšem tijekom Marsa u Jarcu od 2. februara 2022.:

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kako to ide s Marsovim tranzitom, Ovan je obično prvi na brodu jer vama vlada ovaj planet. Pitat ćete se što vaš bivši smjera, što može dovesti do dubokog razmišljanja i nostalgijskih uspomena.

Čini se da loše uspomene zapravo nemaju toliku težinu kao što su nekada imale, može li ovo biti vaš vlastiti oproštenje?

A kada dođe do toga, možda je taj osjećaj koji trenutno gajite onaj u kojem želite početi ispočetka s tom osobom. Mars u Jarcu će vas natjerati da razmislite o tome i shvatite je li to dobar plan ili ne. Strastveno razmišljanje će se popeti na vrh i razmišljat ćete o ponovnom susretu s ovim bivšim. Bilo da su svjesni toga ili ne, vi planirate doprijeti do njih…i hoćete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2