3 horoskopska znaka koji će IMATI NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme Merkura u Jarcu od 4. februara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će IMATI NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT za vrijeme Merkura u Jarcu od 4. februara 2022.:

3 veljače, 2022 0 By Admin

Kada smo upoznati sa značajnim i pozitivnim utjecajem Merkura u Jarcu, u mogućnosti smo pokazati da smo pouzdani i sposobni.

Osobu koja dobro reagira na ovaj tranzit prati dašak samopouzdanja.

Kada smo u mogućnosti iznijeti svoje namjere na način da opustimo druge, tada sebe možemo smatrati nekim kome drugi žele biti blizu.

Naši ljubavni životi rastu za vrijeme Merkura u Jarcu.  Mi ne vjerujemo samo u sebe tijekom ovog tranzita, već i u ljepotu koju vidimo u drugima.

Osjećamo se velikodušno, lagodno s komplimentima i općenito dobro raspoloženi.

U romantici se ističemo jednostavno zato što ne mislimo ništa loše; nema skrivenog motiva za bilo što što radimo. Želimo samo dobar život, sa sretnim ljubavnikom i svijetlom budućnošću.

Sve postaje jasno tijekom ovog tranzita; govorimo ono što mislimo i držimo svoju riječ.

3 horoskopska znaka koji će imati najbolji ljubavni život za vrijeme Merkura u Jarcu od 4. februara 2022.:

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dokazali ste svom partneru da vam se može vjerovati, a sada, za vrijeme Merkura u Jarcu, moći ćete im pokazati koliko dobro možete ispuniti svoju riječ. Šokirat ćete i zapanjiti ovu osobu svojom sposobnošću da joj kažete istinu i da ostanete vjerni obećanju koje ste joj jednom dali.

Bit će toliko impresionirani vašom iskrenošću da će se doslovno više zaljubiti u vas nego prije. Vaš će ljubavni život biti od koristi od ovog tranzita.

Merkur u Jarcu uklanja strah od obveze i predstavlja cijelu ideju kao nešto opipljivo i izvedivo. Ako o tome razgovarate sa svojim partnerom, apsolutno ćete se moći složiti oko mnogih stvari o kojima se prije nije govorilo.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2