3 horoskopska znaka koji ŽELE LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 2. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji ŽELE LJUBAV KOJU NE MOGU IMATI za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 2. februara 2022.

1 veljače, 2022 0 By Admin

Ono što ovaj tranzit, Mjesec u Škorpionu, čini tako zanimljivim je to što je vrlo jedinstven Škorpion u smislu onoga što proizvodi u smislu emocionalnih potreba. Ovdje se misli na to da je za Škorpiona vrlo zanimljivo biti u vrućoj potrazi za osobom, idejom, ciljem… kako se to zove.

Škorpion voli jurnjavu, a često im se mnogo više sviđa jurnjava nego hvatanje.

S Mjesecom u Škorpionu kao našim glavnim utjecajem tijekom ovog vremena, gledat ćemo na mnogo ‘nedostupnih’ ljubavi. Možda se zaljubimo u nekoga tko ni ne zna da postojimo.

Možemo odlučiti da određena osoba mora biti ‘naša’, čak i ako je s nekim drugim. Osjećat ćemo potrebu za tjeranjem i osvajanjem, cijelo vrijeme znajući da je na nekoj razini naša potraga samo fantazija.

Sama spoznaja da ne možemo imati nekoga može biti dovoljan poticaj određenim horoskopskim znakovima da te ljude požele još više. Vrlo je ljudski postati prkosan kada nam se kaže ‘Ne’. Mjesec u Škorpionu nas tjera da slijedimo pred nemogućim.

3 horoskopska znaka koji žele ljubav koju ne mogu imati za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 2 februara 2022.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Od svih znakova zodijaka, vi ste posebno podložni utjecaju Mjeseca u Škorpionu, a to će se odigrati u vašem životu dok budete činili potez da zavedete nekoga tko je pokazao vrlo malo interesa za vas. Ne znaš ni želiš li ovu osobu, ali žudiš za pobjedom znajući da je MOŽEŠ zavesti.

Trik je u tome da ovo postane stvarnost, jer pod ovim tranzitom možda nećete dobiti ono što želite, a to će biti ozbiljan udarac ega. Uvijek vjerujete da možete zavesti svoj put kroz život. To je neka vrsta Škorpiona i nije vas uvijek briga što ljudi misle o vama u tom pogledu.

Jednostavno volite spoznati sebe kao majstora zavođenja, a tijekom ovog tranzita možda ćete htjeti malo smanjiti svoja očekivanja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2