3 horoskopska znaka KOJI ĆE SE ODLJUBITI tijekom Mjesečevog kvadrata Saturna 2. februara 2022.

3 horoskopska znaka KOJI ĆE SE ODLJUBITI tijekom Mjesečevog kvadrata Saturna 2. februara 2022.

1 veljače, 2022 0 By Admin

Problemi u vezi imaju tendenciju da se pojave tijekom Mjesečevog kvadrata sa Saturnom. A to je zato što smo skloni pribjegavati prošlim mislima i lošem ponašanju dok se ovaj tranzit nadvija iznad nas.

Ovo su dani kada osjećamo krivnju ili potisnute emocije. Postoji mnogo prtljage s kojom se mnogi od nas susreću, a tijekom Mjesečevog kvadrata sa Saturnom možemo očekivati ​​da će se pokrenuti mnoge neželjene emocije.

U ovom trenutku jednostavno se ne možemo nositi s romantikom. A ovisno o tome pod koje horoskopske znakove spadamo, možemo čak i sabotirati vlastite ljubavne živote u tom procesu.

Lako se odljubiti za vrijeme Mjesečevog kvadrata sa Saturnom jer se odljubimo u sebe… A kad samo vidimo koliko smo loši, u našim srcima imamo vrlo malo mjesta za ljubav prema drugima.

Saturn u osnovi budi loša sjećanja i kada imamo Mjesec u kvadratu sa Saturnom, previše razmišljamo o tim lošim uspomenama dok ne postanemo praktički katatonični.

Ovo nije dobro vrijeme za početak romanse. A ako sumnjamo u ovu u kojoj se trenutno nalazimo, ovdje postoji velika prijetnja. Odmaknut ćemo se od partnerstva, a možda ćemo se i zašuljati u mrak na neko vrijeme, ližući svoje rane.

3 horoskopska znaka koji će se odljubiti tijekom Mjesečevog kvadrata Saturna 2. februara 2022.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ne samo da ćete se zaljubiti u svog partnera, već ćete se i posvađati s prijateljem. Svjesno ćete se izvlačiti iz slike jer se, kako sada, ne osjećate mentalno ili emocionalno dovoljno stabilno da biste bili s bilo kim.

Sve vam ide na živce, ali možete kontrolirati koliko će postati mračno tako da se odvojite od ljudi za koje smatrate da zahtijevaju previše od vas, poput vašeg ljubavnika, na primjer.

Jednostavno ne želite nikome odgovarati za vrijeme Mjesečevog kvadrata sa Saturnom jer ne osjećate da se ikoga, uključujući prijatelje, brine ili možda možete razumjeti odakle dolazite. Samoća te prati tijekom ovog tranzita, Rak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2