3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU počevši od 31. 1. do 6.2. 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU počevši od 31. 1. do 6.2. 2022.

31 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan počevši od 31. siječnja 2022.  I dalje će osjetiti posljedice nekih teških tranzita.

Upravo u srcu Sunca Vodenjaka, imamo Mjesec u Jarcu, Mjesec u sekstilnom Neptunu, Sunčev kvadrat Uran, Mjesec u konjukciji Merkur i Mjesec u konjukciji Pluton.

Tu je cijela hrpa sukoba, pa tko god prođe ovaj tjedan neozlijeđen, može se smatrati pravim pobjednikom.

Za pobjednike tjedna možemo očekivati ​​neke vrlo jasne odluke. Mjesec u Jarcu se aktivira time što nam daje da se osjećamo sigurni u svoje izbore dok se pripremamo za budućnost.

Ovaj će tranzit, iznad svih ostalih, biti naše svjetlo vodilja tijekom tjedna. A zbog Jarčeve pragmatične prirode, moći ćemo taj pragmatizam pretvoriti u racionalnu mudrost.

Ono što ovaj tjedan čini sjajnim za neke od znakova ovdje se vrti oko ideje završetka i fokusa.

Prošlo je neko vrijeme otkako smo se osjećali ovako jasnim i snažnim, a ovo je sjajan tjedan da iskoristimo to samopouzdanje i pretvorimo ga u nešto što traje.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan počevši od 31. 1. do 6.2. 2022.:

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Općenito, svakom tjednu pristupate kao da će biti sjajan, i bez obzira na to što završite, obično osjećate zahvalnost što ste samo živi.

Ovaj će vam tjedan, međutim, pružiti stvarno sjajan provod, jer ćete se moći u potpunosti usredotočiti na nešto na što ste već neko vrijeme htjeli obratiti pažnju, ali niste imali vremena tome se posvetiti.

Bilo da se radi o događaju koji pokreće zajednica ili o kazališnom pothvatu, ulagat ćete svoje vrijeme i energiju u ovo, a iskustvo ovog protoka energije bit će i zadovoljavajuće i prosvjetljujuće.

Ovo je tjedan koji ste čekali, a ako iskoristite prilike koje vam se pružaju, možete učiniti da ovaj sjajan tjedan potraje još mnogo tjedana koji dolaze.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2