3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

31 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 31. siječnja 2022. do 6. veljače 2022. mogu za to okriviti Mjesec u Jarcu, jer započinjemo sezonu Vodenjaka.

S našim Mjesecom u Jarcu, ono što se može činiti kao da će uskoro biti težak tjedan može na kraju biti samo malo grubo.

Energija Jarca ima način da stvari održe stvarnima; i dok je stvarnost možda upravo ono od čega želimo pobjeći tijekom ovog tjedna, bit ćemo sretni što ćemo biti donekle utemeljeni u svim previranjima koja nam se nađu na putu.

Do kraja tjedna radit ćemo s Mjesecom u kvadratu Marsa, s Mjesecom u Ovnu. To može značiti da se naši problemi mogu pogoršavati kako tjedan odmiče.

Možda ćemo samo dočekati vikend sa stavom: “Tako mi je drago da je ovaj tjedan završio!” Glavni problem ovog tjedna: ljudi. Posvuda su!

Do kraja ovog tjedna imamo Mjesečev kvadrat Venere kojem se veselimo, tako da ćemo barem biti u dobroj formi u ljubavnom odjelu.

Ako uspijemo izdržati radni tjedan, možda ćemo samo doživjeti.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 31. januara 2022. do 6. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Sve je o tome kako vam svi idu na živce ovaj tjedan. Dat ćete sve od sebe da budete brižni, suosjećajni i super strpljivi prijatelj i pomagač, ali tko god da je to kome pokušavate pomoći bit će potpuno tvrdoglav u svojoj sposobnosti učenja.

U ovom trenutku morate se povući i shvatiti da nije vaša obveza popraviti svijet, čak i ako vidite bolji način.

Vaš najbolji izbor za bolji tjedan ovisit će o vašoj sposobnosti da se odmaknete od potrebe da budete u pravu i da vam se plješće zbog svoje ispravnosti.

Ako želite da vas ljudi razumiju, pokušajte se predstaviti kao njihov prijatelj, a ne kao njihov veliki guru. Nije tvoj posao poučavati svijet, Ovne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2