3 horoskopska znaka koji RISKIRAJU SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Pallasa na kritičnom stupnju od 30. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji RISKIRAJU SVE ZBOG LJUBAVI tijekom Pallasa na kritičnom stupnju od 30. januara 2022.

29 siječnja, 2022 0 By Admin

Uvijek se osjećam kao da sjedim na prijestolju u Panteonu kada pišem o Paladi u kritičnom stupnju.

Ja sam tamo u Zodijačkoj sobi s ostatkom vidovnjačkih gatara i dolazi glasnik koji mi kaže: “Hej damo! Božica Pallas je u kritičnom stupnju. Oni ljudi dolje će riskirati sve. Riskirat će SVE!” Ja pišem samo ono što mi polubogovi kažu.

Astrološki, ovo je prilično nemaran tranzit, a temelji se na asteroidu Pallas u kritičnom stupnju.

Istina je da je ovo opasno vrijeme za određene znakove zodijaka, a dok će oprez biti odbačen u vjetar, automatski će se postaviti i posljedice i posljedice.

Drugim riječima, ako riskirate sve zbog ljubavi, budite spremni na tu ljubav… i znajte ovo: trebali ste prvo razmisliti.

Riskirati sve zbog ljubavi? Kakav romantičan pojam. A ako ste na Zemlji više od godinu ili dvije, možda ćete čak zaključiti da su romantične predodžbe puno glamuroznije u romanima nego u stvarnom životu.

Stvarni život, na kraju krajeva, dolazi s izrezivanjem noktiju na nogama i hrkanjem. Možda biste trebali dvaput razmisliti prije nego što riskirate sve i potpišete ljubavni život za kojim biste mogli požaliti.

3 horoskopska znaka koji riskiraju sve zbog ljubavi tijekom Pallas na kritičnom stupnju od 29. januara 2022.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kada je u pitanju dobivanje onoga što želite u ljubavi, fleksibilni ste. To znači da ste spremni učiniti sve što je potrebno i nositi se s posljedicama. Ako odlučite da je osoba koju volite zapravo vrijedna truda, onda ćete raditi prevrtanja kako biste ih učinili svojima.

Tijekom Pallas na kritičnom stupnju, napravit ćete matematiku: ako ovo funkcionira, i to funkcionira, onda sve funkcionira! Hej, to je bila jedna jednostavna jednadžba.

Jao, ne vidite širu sliku, samo sadašnju viziju koja se formira u vašem umu kao savršena. Riskirali biste sve, uključujući kuću, dom i sadašnjeg ljubavnika, da biste bili s osobom s kojom želite biti.

Uvjerit ćete se da ste u pravu, zaslužni i iskreni prema sebi. Moglo bi biti zabavno, Blizanci, ali bi moglo biti i katastrofalno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2