3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Sunca Trigona Mjeseca od 30 januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Sunca Trigona Mjeseca od 30 januara 2022.

29 siječnja, 2022 0 By Admin

Ako postoji nešto u ideji o sreći u ljubavi, tu ideju bi podržao romantični tranzit poznat kao Sunčev trigon Mjesec.

Kada imamo Sunce u trigonu Mjeseca, imamo sklad i mir. Spremni smo dublje sagledati stvari kako bismo ih u potpunosti razumjeli, a također smo sposobni prihvatiti stvari onakve kakve jesu.

Prihvaćanje nas čini lakšim da budemo u blizini, jer ne nailazimo na prijetnju. Ljudska bića vrlo lako prihvaćaju prijetnje, a kada su u prisutnosti takve stvari, naučimo se udaljavati.

Sunčev trigon Mjesec sa sobom donosi sreću u ljubavi. Bilo da se radi o mogućnosti odabira prave osobe s kojom ćemo biti, ili o radu na nečemu u sebi što nas čini privlačnijim potencijalnim partnerima.

Spremamo se napraviti korak naprijed. Ljubav dolazi onima koji su u dodiru sa svojim vlastitim prihvaćanjem sebe.

Tijekom Sunčevog trigona Mjeseca, posebno će tri znaka doživjeti fenomen sreće u ljubavi. Odakle ide, svatko može nagađati.

3 horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi za vrijeme Sunca Trigona Mjeseca od 30 januara 2022.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Nitko vas nikada ne može optužiti da niste pokušali. Bez obzira radi li se o poboljšanju vašeg zdravlja ili vašeg imidža, ne morate računati. Želite se poboljšati i ulažete vrijeme i trud da to učinite. Vaša briga za vlastitu dobrobit je ona koja vas čini vrlo privlačnim drugima.

Kada se drugima ne predstavljamo kao košare pune problema, puno smo pristupačniji.

Nitko se ne želi uvući u vrtlog pokretača i osobnih problema, a vaš bistar i blistav stav upravo je ono što je vrlo privlačno ljudima, posebno osobama koje želite privući.

Vaš rad na samopomoći se konačno isplatio. Sunčev trigon Mjesec čini da se ističete poput svjetionika; Bit ćete traženi i vrlo sretni u ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2