3 horoskopska znaka kojima će mjesec FEBRUAR 2022. biti SJAJAN, SRETAN i USPJEŠAN!

3 horoskopska znaka kojima će mjesec FEBRUAR 2022. biti SJAJAN, SRETAN i USPJEŠAN!

28 siječnja, 2022 0 By Admin

Kada dođe ovaj mjesec, bit ćete spremni, odnosno, naravno, ako ste jedan od dolje navedenih horoskopskih znakova koji će imati sjajan mjesec u veljači 2022.

Toliko smo navikli na pogrešne startove i odvode energije da je teško vjerovati u ono što dolazi, a još teže gledati budućnost ili sadašnjost u pozitivnom svjetlu.

Srećom, mnogi će uskočiti u vlak pozitive čim počne veljača. A počinje u tranzitu mladog Mjeseca u Vodenjaku, odmah prvog dana.

Ono što nam ide u prilog je nekoliko super optimističnih tranzita. 4. imamo Sunce u konjunkciji sa Saturnom, što će nam apsolutno pomoći da prevladamo prepreke i samonametnuta ograničenja.

Ubrzo nakon toga, 11., doživjet ćemo Sunčev trigon Lilith, što može dodati dimenziju našim ljubavnim životima.

Sunčev kvadrat Sjeverni čvor, 15. pomoći će nam izliječiti stare rane, a Venera sekstilna Neptun, 24., pobrinut će se da održimo romansu živom i ispunjenom fantazijom.

Naši najbolji dani u ovom mjesecu za znakove koji rade unutar ove konfiguracije su 1., 4., 11., 15. i 24. veljače. Tema mjeseca bit će ‘poštujte i cijenite ono što imate, a manje se koncentrirajte na ono što vam nedostaje.’

 

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan mjesec februar 2022.:

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj mjesec ima toliko iscjeljenja za vas da ćete se sredinom mjeseca početi osjećati kao nova osoba. Ono što vam je nekada bilo teret, sada se čini kao prošlost i shvatit ćete da u vašem životu postoje stvari na kojima ste već radili i da to nije proces koji trebate pratiti. više.

Recimo, na primjer, naučili ste lekciju i prestali ste piti, ili ste se osjećali bolje s manje šećera u prehrani… ne morate se više zadržavati na tim stvarima jer ste već uspješni. Shvatit ćete da nema smisla ponavljati istu stvar uvijek iznova.

Da, pobjednik ste, ali to ne znači da svaki dan morate ponavljati ono što vas je dovelo na ovo pobjedničko mjesto. Vrijeme je da krenete dalje, a kada vas ovo pogodi 15. veljače, tijekom Sunčevog kvadrata Sjevernog čvora, osjećat ćete se slobodno — oslobođeno, lako.

To će vas osloboditi da volite nekoga ili da ga više volite. Nema smisla pljeskati sebi zbog prošlih postupaka. Vaša nagrada, u tom smislu, je u sposobnosti da idete naprijed kako biste mogli doživjeti nešto novo i prekrasno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2