3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Mjeseca u Djevici 28. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU AFERU za vrijeme Mjeseca u Djevici 28. januara 2022.

27 siječnja, 2022 0 By Admin

Ono što se nekada činilo kao nevina veza s osobom koja nam nije partner, može se pretvoriti u prve poteze koji će dovesti do onoga što će kasnije biti poznato kao ‘tajna afera’.

Ideja o tajnim sastancima i tajnim ljubavnim gnijezdima može biti i zastrašujuća i zastrašujuća.

Ne želi svaka osoba riskirati da bude uhvaćena, jer je ovaj aspekt dio dogovora. Ako s nekim uđete u tajnu aferu, morate biti spremni da se za vas sazna.

Neki smatraju da je ovo previše zastrašujuća ideja i nikad se ne usude saznati… ali ima onih koji žele iskoristiti tu priliku i baciti oprez u vjetar.

Mogli bismo misliti da su ti ljudi puni oholosti; kako to mogu učiniti svom partneru? Zar stvarno misle da se mogu izvući s ovim?

Što više sudimo, to više pokazujemo da smo ljubomorni na njihov živac. Mjesec u Djevici donosi više od početka tajnih poslova. To donosi zamjenski život. Sudite koliko želite, ali znajte ovo – postoji dio vas koji želi da ste vi imali živaca ovih znakova u nastavku.

3 horoskopska znaka koji započinju tajnu aferu za vrijeme Mjeseca u Djevici 28. januara 2022.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Uvijek najnervozniji od horoskopskih znakova, niti ne razmišljate dvaput kada Mjesec u Djevici izazove potrebu za pokretanjem tajne afere. Samo uronite, nema problema. Iako volite ideju odanosti i odanosti, također ste rob svojim hirovima, i vi to znate, Ovni.

Idete tamo gdje vam srce kaže da idete i rijetko se bojite posljedica. Čak i ako vas uhvate, smislit ćete neki savršeno logičan alibi ili ćete jednostavno lagati.

Živite da služite TEBI, Ovnu, i ako ti je požuda gospodar tijekom Mjeseca u Djevici, onda ćeš iskoristiti priliku i kasnije se nositi s posljedicama. Vaša verzija življenja u ovom trenutku je i zavidna i opasna. Uživajte dok traje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2