3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona Venera, 27. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU za vrijeme Mjesečevog trigona Venera, 27. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

S Mjesečevim trigonom Venera koji prolazi kroz naše nebo, vidjet ćemo kako svi njegovatelji izlaze iz mraka. Tako je. Ovaj tranzit ima tendenciju da probudi suosjećanje i razumijevanje kod ljudi koji su se za njega već specijalizirali, i kada se ova vrsta meke prirode u nama, poput nas, daje do znanja.

Istovremeno je atraktivan. A što to privlači? Slično privlači slično. Privlačimo srodne duše. Privlačimo ljude koji su poput nas.

Ovo je sezona za slanje svjetionika kako biste mogli pronaći svoju srodnu dušu. Mjesečev trigon Venera stvara situacije ugode i lakoće. Ovdje neće biti pritiska, ne na ovaj dan, a svakako ni kada je u pitanju ljubav ili privlačenje prave osobe.

Umjesto da kažemo da je ovo krajnje vrijeme za privlačenje srodne duše, morali bismo biti malo konkretniji: ako ste jedan od znakova koji se ovdje spominju danas, imate veće šanse da pronađete tu osobu nego bilo koji drugi dan . Mjesečev trigon Venera izvlači zaljubljenike u ljubav, a na ovaj dan borci mogu ostati kod kuće.

3 horoskopska znaka koji pronalaze svoju srodnu dušu za vrijeme Mjesečevog trigona Venera, 27. januara 2022.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Budući da ste prirodno prilagođeni da se dobro ponašate tijekom tranzita poput Mjesečevog trigona Venere, također ćete otkriti da ste vrlo pristupačni na ovaj dan. Vaša će vibracija biti otvorena i ljubazna, a zapravo ste vrlo otvorena i dobrodušna osoba.

Ono što je nedostajalo u vašem životu je podudaranje — osoba koju možete nazvati ‘srodnom dušom’ i zbog romantične prirode ovog tranzita, vi ćete, posebno, moći tražiti i pronaći tu osobu danas, ako tražite.

Velika je šansa da ta osoba već postoji u vašem životu i da joj gravitirate jer vidite sebe u njoj i zbog toga se osjećate ugodno. Oni pak vide sebe u vama, a onda oboje shvatite tko ste jedno drugome, iskre će letjeti. Srodne duše se rađaju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2