3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI RASPADAJU tijekom Marsa na kritičnom stupnju od 28. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI RASPADAJU tijekom Marsa na kritičnom stupnju od 28. januara 2022.

27 siječnja, 2022 0 By Admin

Kada je Mars na kritičnom stupnju tranzit s kojim radimo ovdje dolje na Zemlji, možemo očekivati ​​pretjeranu zabrinutost, hiper ponašanje, manično djelovanje i eksplozivnu narav.

To nije ničiji omiljeni prijevoz, to je sigurno. A kada ovaj tranzit uđe u odnose, glave će se zakotrljati.

Ako je vaša veza bila na rubu katastrofe, Mars na kritičnom stupnju gotovo će osigurati da se sruši s ruba.

Ne postoji “razmislimo o ovome” tijekom Marsa na kritičnom stupnju. Postoje samo ishitrene odluke koje se donose u strasti, s malo obzira na bilo što osim trenutka. Bez predviđanja, samo staro, strastveno škripanje.

Kao što možda već znamo, energija Marsa je destruktivna gotovo cijelo vrijeme. To je dio onoga što uravnotežuje svemir. Ne možemo imati sav mir, cijelo vrijeme.

Moramo imati svoj kaos i svoje uništenje, to je samo dio prirode. A mi ljudi, ovdje dolje na Zemlji, dio smo te prirode. Stoga se pripremite na najgore i nadaj se nečemu malo boljem.

3 horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju tijekom Marsa na kritičnom stupnju od 28. januara 2022.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je vraški tjedan za tebe, Ovne. Kao da ste poster osoba za divlja vremena i zeznute tranzite. Ono što danas možete očekivati ​​je borba da izbacite sve ostale svađe s vašim sadašnjim romantičnim partnerom.

Volite li ga? Da, jesi. Osjećate li da ste u pravu kada je u pitanju svađa koju trenutno vodite s njim? Da, jesi.

Hoćete li stajati uspravno i braniti svoje stajalište, čak i ako to znači da ćete ih rastrgati na komadiće i prekinuti vezu jednom zauvijek? Apsolutno! Da biste bili u pravu, prekinut ćete svoju vezu s nekim koga volite. Tvoj ponos je žestok, Ovne. Nadam se da će vam to uspjeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2