Horoskopski znakovi čiji će ODNOSI POSTATI TOKSIČNI tijekom Mjesečevog trigona na Marsu od 27. januara 2022.

Horoskopski znakovi čiji će ODNOSI POSTATI TOKSIČNI tijekom Mjesečevog trigona na Marsu od 27. januara 2022.

25 siječnja, 2022 0 By Admin

Mjesečev trigon Mars, tranzit koji definira naš dan 20. siječnja 2022., uskoro će donijeti glavu punu duhova i neprijateljskog stava.

Pod tim se misli da će tijekom tog vremena biti teško vidjeti pozitivnu stranu stvari, pogotovo ako nešto nije u redu s našim trenutnim romantičnim vezama.

Ovo je vrijeme u kojem će oni koji omogućavaju omogućiti, a ljubavnici će se okrenuti jedni protiv drugih. Loše navike se podržavaju i provode, a oprez se baca na povjetarac.

Ako ste prije mislili da ste kod svog partnera uočili neko loše ponašanje, ne možete ni zamisliti koliko će to ponašanje biti tijekom Mjesečevog trigona Marsa.

A to vrijedi i za vas, jer biste mogli biti neprijateljska sila unutar partnerstva. Jeste li vi otrovni čimbenik u vašoj vezi?

Dopuštate li partneru toksično ponašanje samo zato što se previše bojite ljuljati čamac? Ne ide na bolje osim ako se oboje ne potrudite učiniti nešto po tom pitanju. Dakle, pitanje je… hoćeš li?

Horoskopski znakovi čiji će odnosi postati toksični tijekom Mjesečevog trigona na Marsu od 27. januara 2022.

 

Ovan(21. ožujka – 19. travnja)

Jedina stvar za koju vaš partner nema snage ni želuca su vaše nečuvene tvrdnje i optužbe. Ako ste htjeli jednostranu vezu u kojoj sve što radite je vrištite nijemom slušatelju, onda ste sigurno uspjeli i nemojte se zavaravati govoreći da je to ono što želite.

Znaš da ovo nije ono što si htio. Mjesečev trigon Mars vas može jednostavno probuditi kako biste mogli preuzeti odgovornost za svoje postupke i ponašanje. Niste pošteni, a vaš partner šulja u zamračenje jer se sada previše boji govoriti što misli.

Pretvorili ste ovu vezu u zonu straha od kontrolne nakaze. Čisto otrovno maltretiranje. Jesi li ponosan? Probudi se, Ovne. Preuzmi odgovornost.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2