3 horoskopska znaka čija OBITELJ IZAZIVA DRAMU u njihovim odnosima tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 24. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija OBITELJ IZAZIVA DRAMU u njihovim odnosima tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 24. januara 2022.

23 siječnja, 2022 0 By Admin

Mnogo je kozmičkih tranzita koji mogu potaknuti dramu, a Mjesec nasuprot Saturnu je definitivno jedan od njih.

Kad god imamo posla sa Saturnom, možemo očekivati ​​uznemirenje i divlje ponašanje. A kada je Mjesec nasuprot Saturnu na jelovniku, možemo dodati pretjerano razmišljanje, shvaćanje previše ozbiljno i velike i uvredljive izjave kao dio ponude.

Ako ste bili pasivno-agresivni sa svojim partnerom, možete očekivati ​​da će se to ponašanje pretvoriti u čisto agresivno – nije potrebna pasivnost.

Ovo su dani u kojima sve ide u dramu. A na to uvelike utječu obiteljski problemi i način na koji članovi obitelji prosuđuju jedni druge. To uključuje i koga oni prosuđuju VAS i vaše izbore.

Očekujte optužbe za to vrijeme, kao i upiranje prstom u vas za stvari koje nikada niste učinili. Nitko nije pri zdravoj pameti tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu. Čak i nakon što se drama razbukta, nitko neće preuzeti odgovornost za svoje postupke.

3 horoskopska znaka čija obitelj izaziva dramu u njihovim odnosima tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 24. januara 2022.:

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Zadnje što vam je trenutno potrebno su turbulencije koje dolaze iz obitelji, pogotovo kada su usmjerene na vas. Vi ste zvijezda ove emisije, jer se čini da se svi u vašoj obitelji osjećaju opušteno što vas ponižavaju, okrivljuju za propast svijeta i za vaš loš izbor romantičnih partnera.

Mjesec nasuprot Saturnu doista izaziva nervozu kod drugih i iz nekog razloga osjećaju da je sezona otvorena kada je u pitanju gaženje po vašem svijetu i svemu u njemu.

Partner je u potpunosti na vašoj strani, ali i on će se teško nositi s vašom obitelji. Ovo je vrsta situacije u kojoj ćete stalno tražiti od partnera da mu oprosti, a pritom objašnjavate da je “takvi su takvi”. Nazovi BS kad vidiš, Rak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2