3 horoskopska znaka čija OBITELJ IZAZIVA DRAMU u njihovim odnosima tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 24. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija OBITELJ IZAZIVA DRAMU u njihovim odnosima tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 24. januara 2022.

23 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što vam postaje očito jest da ne podnosite svoju obitelj. Ali ako bi se itko usudio reći jednu negativnu stvar o njima, isukli biste mač i pripremili se za bitku. A tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu mogli biste čuti pritužbe s usana vašeg partnera, na svoju obitelj.

Znate da su u pravu, ali wow, zar vas ikada na pogrešan način čuje kad to čujete od osobe s kojom ste povezani. Dajte nekoliko sekundi i javit ćete se uz njih.

Stvar je u tome da možete biti vjerni svojoj obitelji, ali s vremena na vrijeme zaista sebi dugujete dobru žalbu, a s kim je bolje podijeliti bogatstvo od svog partnera? Sve su to uši (a možda i mali smiješak.)

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Razdiraju vas obiteljski problemi. Nitko ne voli vašeg partnera dok se svi ne usredotoče na vas i tada je vaš partner sasvim u redu: vi ste ti koji ste problem.

Kao da nitko u vašoj obitelji nije zadovoljan samo jednim dramatičnim scenarijem. Trebaju održavati mnoštvo kazališnih scena, sve odjednom.

Ponekad ste vi zvijezda njihovog programa, a ponekad je to vaš partner, a vaš partner je potpuno umoran od ovog produkcijskog broja.

To može izazvati svađe kod kuće. Mjesec nasuprot Saturnu nije ‘sretan’ sve dok si svi ne istrgnu grlo. Kaos vlada u ovom Kraljevstvu, a Drama je uvijek Kraljica.

Stranice: 1 2