3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI NAJVIŠE POBOLJŠAVAJU tijekom sezone Vodenjaka od 25. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI NAJVIŠE POBOLJŠAVAJU tijekom sezone Vodenjaka od 25. januara 2022.

23 siječnja, 2022 0 By Admin

Kada sunce Vodenjaka pogodi grad, opsjednuti smo mogućnostima. Sve nam se otvara, a za tri horoskopska znaka odnosi se počinju poboljšavati.

Vodenjak je znak koji predstavlja vjeru u sebe, izbor i pravo da budete sami i činite što želite. Tijekom sezone Vodenjaka, počevši od 19. siječnja 2022., počet ćemo osjećati sve, od nade do novih i inventivnih načina da tu nadu održimo živom.

Sezona Vodenjaka korisna je za zaljubljene. Nove veze imat će koristi od Vodenjakove izravne sklonosti u govoru i izražavanju.

Nećete ulaziti u novu vezu dok se nekoliko stvari ne razjasni na početku. Nakon što vi i vaša nova osoba utvrdite određene stvari, bit ćete na putu do romantičnog iskustva s naznakom inteligencije ‘budnog oka’ kao skrivene struje.

Za one od nas koji smo u partnerstvu, vidjet ćemo da se stvari malo ‘svjetle’. Možda smo u jednom trenutku stvari shvatili malo preozbiljno i počeli smo gubiti spontanu radost što smo samo zajedno.

Energija Vodenjaka nam omogućuje da čačkamo i analiziramo bez pretjerivanja. Vidjet ćemo da se trebamo osloboditi svoje potrebe da sve kontroliramo, a ako sve prođe dobro, možda ćemo čak i jednostavno doživjeti romansu ‘kakva jest’.

3 horoskopska znaka čiji se odnosi najviše poboljšavaju tijekom sezone Vodenjaka od 25. januara 2022.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Glavni razlog zbog kojeg će se vaš ljubavni život osjećati kao da se popravlja je taj što ćete se tijekom sezone Vodenjaka osjećati ugodnije sa stvarnošću vaše veze, a manje zabrinuti za fantastične aspekte te veze, što znači da ćete Pomirit ću se s činjenicom da vaš partner nije superheroj, već ljudsko biće.

Vaša očekivanja će pasti, ne zato što želite manje, već zato što ste sada spremni prihvatiti ljudsko biće u svoj život, a ne biće iz mašte.

To skida pritisak s vašeg partnera i omogućuje vam oboje da lakše dišete. Svesti svoja očekivanja na prikladnu stvarnost mnogo je zdravije od pritiska na svoje voljene da postanu netko tko nisu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2