3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Plutona počevši od 22. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Plutona počevši od 22. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Mjesec nasuprot Plutona jedan je od onih tranzita koji pruža uvid u naše vlastite živote. A to je vjerojatno ono što utječe na tri horoskopska znaka čiji se odnosi raspadaju.

To je vrsta tranzita koja nam omogućuje da vidimo ono što možda nismo vidjeli prije, a mnogo puta nam ono što vidimo ne odgovara. Ali ne samo to, ono što možemo vidjeti su linije kvara unutar naših vlastitih romantičnih odnosa…i kako će se te linije raspucati.

Ovo je sezona prekida zbog nesporazuma. Ali i dugo proživljenih zamjerki. Mjesec nasuprot Plutona ne dopušta nam samo uvid. Potiče završetak i završetak.

Ta mračna energija Plutona ne želi da ostanemo predugo u jednoj situaciji. Pritišće nas da se ta promjena dogodi, i pokazujući nam ružnije lice odnosa u kojem se trenutno nalazimo.

Ako postoji problem između parova, posebno parova određenih znakova zodijaka, onda će ti problemi biti slamka koja će devi lomiti leđa, da tako kažem. Ono što sada proizlazi je ono što će biti ključni element u raspadu koji će uslijediti. A za neke je ovo vrijeme kada se vaši odnosi raspadaju.

3 horoskopska znaka čija se veza raspada tijekom Mjeseca nasuprot Plutona počevši od 22. januara 2022.:

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Jako ste se trudili održati vezu u kojoj ste trenutno, ali došlo je do točke u kojoj počinjete gubiti interes. Ne možete biti jedina osoba u ovoj vezi koja se trudi. A sada s puno detaljnije primjećujete da vaš partner zabušava kada je u pitanju ulaganje truda.

Mjesec nasuprot Plutona natjerao vas da razmišljate da bi vam možda bilo bolje bez ove osobe u vašem životu. Uostalom, možete učiniti toliko toga, a bez pomoći osobe koja bi vas trebala voljeti, spremni ste baciti ručnik.

Slijedili ste svoje srce i išli sa svojom strašću, a sve što vam je donijelo u ovom trenutku je dosadna veza kojoj više ne želite služiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2