3 horoskopska znaka koji žele OTVORENU VEZU tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 22. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji žele OTVORENU VEZU tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 22. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Mjesečev trigon Jupiter djeluje na našu velikodušnu prirodu; inspirira nas da budemo otvoreniji i manje osuđivači. Ovo je vrlo poseban tranzit kada je riječ o odnosima, jer nam daje uvid u ono što bi nam moglo trebati ili što bismo mogli isprobati u nastojanju da zadovoljimo sve uključene.

Svatko tko ima stupanj uspjeha u ljubavi i romantici može vam reći da je za to potreban rad i kompromis. Također je potrebno poštovanje i sposobnost rada s potrebama svog partnera. Ako uistinu volimo neku osobu i želimo da ona ostane u našim životima na duge staze, onda moramo postaviti granice.

Jedna od stvari koja se često pojavljuje u odnosima je ideja o tome može li otvorena veza funkcionirati ili ne, jesu li obje strane suglasne s ovom idejom? Je li to nešto što oba partnera žele ili se radi o udovoljavanju samo jednoj od dvoje ljudi? Biti u otvorenoj vezi svodi se na pravila i poštovanje.

Ne može to svatko, niti svatko želi biti u otvorenoj vezi. Međutim, mnogi se ljudi odlučuju za ovo i oni to uspijevaju.

3 horoskopska znaka koji žele otvorenu vezu tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 22. januara 2022.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ako postoji samo jedan razlog zbog kojeg želite otvoriti svoju vezu ideji dovođenja drugih s….nih  partnera, to je zato što ste umorni od varanja svog partnera i više ne želite biti uhvaćeni i natjerani da se osjećate krivima. Radije ga jednostavno otvorite tako da ne morate osjećati da su vaše s…ne potrebe izopačene i pogrešne.

Uostalom, vaše želje nisu pogrešne; samo si ti. Sada, da uvjerite svog partnera da je to dobra stvar. Hoće li ići na to? Ako su vam oprostili što ste ih varali, možda su dovoljno veliki da to dopuste u svojim životima. Znajući da je sve izvan granica može ih potaknuti da se pridruže zabavi.

Mjesečev trigon Jupiter omogućuje svima koji su uključeni da se osjećaju sigurno i pod kontrolom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2