3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI u LJUBAVI i VEZI OSTVARUJU tijekom Venere Trine Uran od 20. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI u LJUBAVI i VEZI OSTVARUJU tijekom Venere Trine Uran od 20. januara 2022.

19 siječnja, 2022 0 By Admin

Evo jednog zeznutog tijekom Venerinog trigona Urana, otkrit ćete točno ono što ste sumnjali o ljubavi: potpuno je zastrašujuće!

Bili ste tamo i učinili to, i vidjeli ste što ljubav čini svima oko vas, i jednostavno, čini se da ljubav sve izluđuje.

Godinama se borite s tim strahom, misleći da će vas ljubav živa pojesti ako to dopustite. Ali kako biste uopće mogli iskusiti radosti ljubavi ako ne vjerujete da u njoj ima više od toga da ste povrijeđeni, izdani ili izgubljeni u njoj?

Sve se svodi na ovo: ako želiš dobro, moraš podnijeti i loše. Venera u trigonu Uran vam daje do znanja da je ljubav sve u balansiranju to dvoje.

Ljubav između dvoje ljudi je kompromis, a za određene znakove zodijaka to je smrtna presuda. No, nije li kompromis samo dio života, i niste li prije morali praviti kompromise da biste došli tu gdje ste sada?

Kompromis je dobra stvar jer mi nismo roboti koji se kreću svijetom bez potrebe. Mi smo ljudska bića i moramo se suočiti sa svojim strahovima o ljubavi i jednostavno nastaviti s njom. Iskoristite priliku, ljudi, zbog toga smo ovdje.

3 horoskopska znaka čiji se strahovi o ljubavi ostvaruju tijekom Venere Trine Uran od 20. januara 2022.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ako postoji jedna stvar s kojom se niste željeli suočiti, to je mentalna čudnost biti u predanoj vezi, a ne dobiti točno ono što želite od nje. Volite i obožavate svog partnera.

Toliko je obećanja i radosti kojima se možete radovati, ali ne možete si pomoći, a da ne pomislite da možda niste stvoreni za stvar predane monogamije, a jednom kad to uspijete u glavi, počinje eksplodirati, iz dana u dan dan.

Vaš strah od predanosti uskoro će dobiti tretman pune zvijezde, tijekom Venere u trigonu Urana, jer se ovaj tranzit stvarno igra s vašom glavom. Možeš li to učiniti?

Možete li ostati monogamni i još uvijek biti zaljubljeni u svoju osobu? Da, možeš, Bik. Provjerite možete li dio te energije slobodnog duha usmjeriti u fantaziju. Nemoj uprskati dobru stvar!

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2