3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU VEZU tijekom Marsovog trga Neptuna od 19. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ZAPOČINJU TAJNU VEZU tijekom Marsovog trga Neptuna od 19. januara 2022.

18 siječnja, 2022 0 By Admin

S vremena na vrijeme jednostavno si ne možemo pomoći; želimo se uključiti u nešto što mora ostati tajna.

Možda želimo biti uhvaćeni, ili je to mnogo nevinije…možda samo žudimo za nečim uzbudljivim i pomalo opasnim u našim životima, pa radimo stvari poput započinjanja tajnih afera s drugim ljudima – afere za koje se ne smije saznati .

Mars u kvadratu Neptuna ubrzava ovakve događaje, što znači da ima moć da ove stvari oživi. Ako ste bili potajno zainteresirani za nekoga tko možda nije vaš sadašnji partner, tijekom Marsovog kvadrata Neptuna ćete djelovati na te impulse. Je li ovo dobra stvar?

Za vas, možda, ali za vašeg partnera? Nema šanse. Zato je to tajna, a znate koje tajne dolaze sa sobom, zar ne? Laži.

Dakle, za neke ljude ovdje vjerojatno možete početi bilježiti koliko ćete laži izgovoriti u sljedećih nekoliko tjedana. Mars u kvadratu Neptuna je opasan mali tranzit, a s njim dolaze opasnosti; jeste li spremni iskoristiti priliku i započeti tajnu aferu? Mars u kvadratu Neptuna uvjerit će vas da je to jedina opcija. Kako vam odgovara, znakovi. Učinite kako želite.

3 horoskopska znaka koji započinju tajnu aferu tijekom Marsovog trga Neptuna od 19. januara 2022.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Spremni ste, voljni i sposobni započeti tajnu aferu jer ste to već radili i izvukli ste se. Ili jesi? Evo u čemu je stvar, Ovne, ti vjeruješ da imaš pravo voljeti onoliko ljudi koliko želiš. Ako želite biti intimni s drugima, tko će vas onda spriječiti?

Taj odgovor biste saznali samo ako ste imali hrabrosti reći svom partneru o svojim tajnim požudama, međutim, nećete im reći.

Zašto bi im, zaboga, rekao, s obzirom da bi bili povrijeđeni, zaprepašteni i protiv toga? Želite da stvari idu VAŠIM; nisi rob pravilnika o odnosima. I tako, s Marsom u kvadratu Neptuna koji podupire vašu želju da odete u ‘tajno’, od sada ćete čuvati leđa, nadajući se da nećete biti uhvaćeni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2