3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 19. januara 2022.:

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 19. januara 2022.:

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava tijekom Mjeseca u Blizancima osjećaju kako energija počinje živjeti.

Kada imamo Mjesec u Blizancima, na našoj strani imamo moć donošenja odluka.

Ova sposobnost može postati prilično fino podešena što savršeno funkcionira kada je u pitanju ljubav i održavanje naših partnerskih odnosa.

Ako postoji nešto što može slomiti par, to je nemogućnost zajedničkog donošenja odluka, a ako komunikacija nije na mjestu, i odnos se može pogoršati. Mjesec u Blizancima daje nam još jednu priliku da to ispravimo.

Uvijek mislimo da ‘poboljšanje’ u kontekstu ljubavne veze znači se*s i intimnost, ali oh, postoji mnogo više od toga.

Da bi se veza nastavila, mora postojati povjerenje i komunikacija. Moramo vjerovati da ako izrazimo ono što nam je na umu, da će naš izraz biti prihvaćen i saslušan.

Tu nam u pomoć dolazi Mjesec u Blizancima.

Ako postoji nešto o čemu treba odlučiti, tada ćete se vi i vaš partner moći dogovoriti. Velika je šansa da vam je to već dugo na umu.

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni život poboljšava za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 19. januara 2022.:

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš ljubavni život se poboljšava zbog činjenice da ste vi i vaš partner radili zadaću. To znači da ste ili otišli na neko savjetovanje za par, ili ste preuzeli na sebe da predložite zabavne i uzbudljive stvari za vas dvoje, a čini se da ide jako dobro.

Vi i vaš partner prelazite novi prag; potrebne su vam poticajne ideje i uz pomoć Mjeseca u Blizancima bit ćete uzbuđeni podijeliti neke od novih misli koje vam padaju na pamet. Možete se tapšati po leđima jer ste strpljivi sa svojim partnerom, a možete se tješiti znajući da su svi tu za vas, sto posto.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2