NAJSRETNIJI DAN u godini za SVAKI horoskopski znak u 2022. – Opširno i precizno!

NAJSRETNIJI DAN u godini za SVAKI horoskopski znak u 2022. – Opširno i precizno!

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: 24. svibnja

Rijetko imate problem pokrenuti nešto novo, ali ovaj dan vam nudi nešto posebno. Jupiter ove godine nakratko prolazi kroz vaš horoskopski znak povećavajući vaše obilje i moguće nove prilike. 24. svibnja imate i Mars i Mjesec koji se poravnavaju u vašem horoskopskom znaku.

Ova rijetka trostruka konjunkcija sva tri planeta u vašem horoskopskom znaku znači da ćete dobiti zeleno svjetlo za veliki napredak. Jupiter predstavlja sreću, Mars je sve o strasti i motivaciji, dok Mjesec krije tajne svih naših osjećaja. Stoga je ključ za danas osigurati da radnja koju poduzimate izvana bude u skladu s osjećajima koje imate iznutra. .

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: 25. listopada

S mjesečevim čvorovima osi pomrčine koji ulaze u vaš horoskopski znak zajedno sa Škorpionom, bit će to godina za pamćenje. Mjesečevi čvorovi predstavljaju konačnost naučenih lekcija i slobodu da konačno slijedimo svoju sudbinu. Dakle, dok će ova energija biti u igri otprilike sljedeće dvije godine, 25. listopada nudi vam pomrčinu Sunca u Škorpionu koja osvjetljava vašu sedmu kuću odnosa.

Pomrčine Sunca predstavljaju vanjsku promjenu, a ne unutarnju. To znači da će ovo biti važan dan u vašim romantičnim vezama koji donosi ili zaruke ili mogućnosti trajne ljubavi.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: 20. lipnja

Velik dio vas i taj osjećaj da imate sjajan dan jest sposobnost ne samo da dobro komunicirate, već i da vas ljudi oko vas istinski čuju. Na vašu sreću, energija se 20. lipnja uskladi tako da je savršeno vrijeme za taj važan razgovor, početak novog projekta ili biti u očima javnosti.

Merkur, planet koji upravlja našom komunikacijom, bit će u pozitivnom i blagotvornom sekstilu prema Jupiteru. Planetu koji voli proširiti sve što dotakne donoseći mu osjećaj magije. S obzirom da su čvorovi Eclipse Axis odmaknuli od vašeg horoskopskog znaka, također ćete imati mirniju i utemeljeniju godinu. Sve u svemu, ovo je dan da ostavite svoj trag u svijetu!

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: 13. studenog

Na ovaj dan ćete biti potpuno u svom elementu jer postoji Veliki vodeni trigon sa Suncem, Merkurom i Venerom. Razmišljajte o tome kao o konačnom daru vašem životu. Pa čak i vaše veze jer će Mjesec također biti u vašem horoskopskom znaku.

Sunce predstavlja akciju, dok Merkur i Venera pokazuju naše komunikacijske vještine i odnose. Tako da će 13. studenog biti onaj koji ćete pamtiti neko vrijeme.

Zamislite ovo kao točku stvaranja, s toliko akcije u vodenim horoskopskim znakovima ove godine zahvaljujući Jupiteru i čvorovima. Vrijeme je da ne samo ostavite prošlost iza sebe već uistinu zakoračite u svoju budućnost – koja također vjerojatno uključuje novu ljubav.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: 28. srpnja

Dok danas slavite mlad Mjesec u svom horoskopskom znaku formirajući trigon s Jupiterom u Ovnu koji otvara oči, podsjećate se na snagu novih početaka. Ovo je izvrsno vrijeme da započnete nešto novo. Ali i da počnete stvarno prepoznavati snagu koju vaši osjećaji imaju u vašem životu.

Budući da je Sunce vladar vašeg horoskopskog znaka, obično nemate ništa poduzeti u vezi s onim što vam je najvažnije. Ali 28. srpnja mogla bi se ukorijeniti nova zahvalnost i vrijednost za vaše osjećaje. To bi vam pomoglo da ne slijedite samo svoje srce, već i svoju dušu.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretnijii dan: 2. ožujka

Ovo je dan kada ćete se podsjetiti na snagu ljubavi. Dok će mladi Mjesec u Ribama aktivirati vašu sedmu kuću odnosa, obasjati reflektore na to područje vašeg života, to će također biti podsjetnik da morate voljeti sebe jednako duboko kao i romantičnog partnera.

Iskoristite 2. ožujka kao priliku da bacite milost i oprost na sebe onoliko koliko imate za one koje volite, a koji se nisu uvijek ponašali kao najbolji. No, nije sve samo u radu jer postoji i aspekt između Marsa i Venere, nebeskih ljubavnika koji su poznati po tome što unose strast i ljubav u naše živote. Ovo će učiniti da 2. ožujka bude veliki dan u smislu vašeg romantičnog života, samo nemojte zaboraviti da zaslužujete istu vrstu ljubavi koju dajete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2