3 horoskopska znaka koji ŽELE FLERT tijekom dijela sreće u Vagi od 19. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ŽELE FLERT tijekom dijela sreće u Vagi od 19. januara 2022.

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Ono što dio sreće u Vagi čini tako posebnim je ono što u nama donosi: nesebičnost. Ovo je vrijeme kada udovoljavamo potrebama drugih, dok pronalazimo radost i mir u tome da nekom drugom donesemo sreću.

Ovo su također trenuci kada život počinje imati smisla, a mi tu senzibilnost očitujemo u jednostavnosti i lakoći. Nema tu drame; postoji samo želja da stvari budu jednostavne, lake, bez komplikacija.

U ljubavi i odnosima težimo pojednostavljenju našeg stila, tako da ako smo u partnerstvu, želimo nastaviti s odabranim partnerom, ali samo pod određenim uvjetima.

Prepoznajemo dramu i nedostatak komunikacije kao ključni čimbenik u svemu što bi moglo poremetiti odnos i namjeravamo jednostavnije rješavati stvari, tako da sve brige iznesemo na vidjelo.

Za one od nas koji smo slobodni, predstavljamo se jednostavno kao ljudi koji ne zahtijevaju puno – osim poštovanja. Dio sreće u Vagi daje nam mogućnost da uklonimo najgore dijelove naše prirode kako bismo mogli pokazati ljudima da smo lagani i da obećavamo mir.

3 horoskopska znaka koji žele flert tijekom dijela sreće u Vagi od 19. januara 2022.:

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Bilo da ste sami ili u vezi, žudjet ćete za lakoćom komunikacije koja dolazi do točke. Naučili ste iz prošlog iskustva da pogrešno shvaćanje stvari ponekad može izmaknuti kontroli, a vidjeli ste da se odnosi raspadaju samo zato što dvije uključene osobe jednostavno nisu mogle iznijeti svoju istinu.

Više ne želite sudjelovati u pretjerano dramatičnim rasplamsavanjima i kazališnim predstavama koje na kraju iscrpljuju sve uključene strane. Vi ste jedno sa snagom Dijela sreće u Vagi, i osjećate to u svojim kostima; sve što vam se nađe na putu dočekat će ravnotežu i mir.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2