3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZNEVJERITI tijekom Chirona u Ovnu od 18. januara 2022.

3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZNEVJERITI tijekom Chirona u Ovnu od 18. januara 2022.

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Hiron u Ovnu stvara mjesto za iznenadne napade i osobne emocionalne ozljede. Chiron, ranjeni ratnik, vodi bitku u Ovnu i na kraju povrijeđuje one koji su njome pogođeni.

Određeni znakovi Zodijaka će to doživjeti u obliku izdaje od strane dobrih prijatelja ili prijatelja za koje smo mislili da su dobri.

S Chironom u Ovnu događa se puno ‘vučenja vune preko očiju’. Radimo greške tijekom ovog tranzita, a naša je najgora pogreška vjerovati određenim pojedincima u našim životima.

Iako možda nikada nećemo posumnjati da nam ti ljudi žele nauditi, oni su tu, sa strane, čekajući pravi trenutak da učine svoja najprljavija djela. Chiron u Ovnu stvara prostor da se to dogodi.

Pazite na leđa, znakovi. Nisu svi u vašem životu otvoreni prema vama. Lažljivci su u sredini, a kroz izrečenu laž osjetit ćete kako je biti izdan i uboden u leđa. Čuvaj leđa. Ostanite oduševljeni; ništa nije kako se čini.

3 horoskopska znaka koje će prijatelji iznevjeriti tijekom Chirona u Ovnu od 18. januara 2022.:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Budući da ste tako moćna osoba, skloni ste misliti da ste nedodirljivi; ti si taj koji ima kontrolu, na kraju krajeva, i znajući to, osjećaš se kao da si svjesna svega što je oko tebe.

Ne biste u životu zadržali osobu koja bi vam zabila nož u leđa jer osjećate da ste pametniji od toga. Vaša intuicija je uvijek na mjestu, a opet, nikako niste mogli predvidjeti da će vas netko od najbližih prijatelja “baciti pod autobus”, i to sa strašću u svom bacanju. Kako se ovako nešto moglo dogoditi?

Hiron u Ovnu dovodi vas pravo u bol. Od šoka ćete odmahnuti glavom, ali to će vas učiniti svjesnim činjenice da ste jednako ranjivi kao i mi ostali.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2