3 horoskopska znaka čija se VEZA na DALJINU ili ONLINE  veza RASPADA tijekom Merkurovog kvadrata Urana od 17. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA na DALJINU ili ONLINE veza RASPADA tijekom Merkurovog kvadrata Urana od 17. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Merkur u kvadratu Urana uskoro će donijeti velike promjene u živote mnogih ljudi. A iako će biti završetaka veza, možda neće nužno biti suza. Oproštaji koji će se uskoro dogoditi bit će potrebni i dogovoreni od obje strane.

Vrste veza koje mogu pokupiti ovu veliku promjenu su one koje su veze na daljinu ili internetske romanse.

Merkur želi ovo brzo, gotovo i dobro komunicirano. Svrha komunikacije je da ništa ne bude pogrešno shvaćeno; potrebna je čista pauza. Za one od nas koji smo u vezama na daljinu, možda je vrijeme da priznamo ono što smo cijelo vrijeme znali: ovo neće uspjeti.

Uz ograničenja putovanja, nove varijante i slično, te jednostavnu spoznaju da je život kratak, mogli bismo spoznati istinu: ovu stvar na velike udaljenosti? Vezu na daljinu preteško je održavati.

A mnogima je jednostavno preteško čekati nekoga tko bi mogao, ali ne mora postati fizički prisutan u našim životima.

Merkur u kvadratu Urana stimulira u nama potrebu da stvari učinimo stvarnim, čvrstim, a odnosi na daljinu ili online veze nakon nekog vremena imaju tendenciju iscrpljivanja i povlačenja, uzrokujući da osoba ostane stagnirajuća, tjeskobna i u stanju čekanja. Mercury Square Uran nas inspirira da ga jednom zauvijek okončamo.

3 horoskopska znaka čija se veza na daljinu ili online veza raspada tijekom Merkurovog kvadrata Urana od 17. januara 2022.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Dosta je slušanja obećanja vašeg ljubavnika na daljinu. Ono što se prije osjećalo kao nada i snovi sada se počelo osjećati kao izgubljeno vrijeme i zabluda.

Ti odbijaš ovakav osjećaj, Bik. Vi ste realist i vrlo prizemljena osoba; ono što je kratko radilo nije se pokazalo kao ono za što ste vjerovali da je suđeno da bude.

Nikad se niste cjenkali za vezu na daljinu, iako se čini da je vaša druga polovica potpuno zadovoljna time što vas drži na nizu lažne nade. Više ne možete tolerirati riječi poput: “Obećavam da ću te uskoro posjetiti.” To je bik, i ti to znaš.

Merkur u kvadratu Urana rasplamsava vašu hrabrost i potiče vas da svom ljubavniku na daljinu kažete da je vrijeme da krenete dalje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2