3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Sunca Sextile Neptuna od 17. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Sunca Sextile Neptuna od 17. januara 2022.:

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Kad je vrijeme za kretanje, gotovo kao da čujemo ‘klik’ koji predstavlja pravi trenutak.

Kada s nekim prekinemo, potrebno je vrijeme da se izliječi. Ponekad su za to potrebne i godine, ali svi počinjemo primjećivati ​​da, nakon određenog trenutka, više ne mislimo na njih toliko, ili da bol zbog razdvojenosti zapravo ne nosi istu vrstu uboda kao nekad učinio.

Ovdje imamo novi tranzit: Sunce sextile Neptun, a ono što radi je da nam pomaže pronaći taj trenutak ‘klik’. To je trenutak kada duboko u našim srcima znamo da je ovo stvarno gotovo.

Primijetit ćete to kada prepoznate koliko malo razmišljate o tom bivšem i kako je njihovo mjesto u vašem umu pomaknuto u stražnji dio, gdje je mnogo manje uočljivo, možda čak i zanemareno.

Neki nikad ne prebole bivšeg. Oni će pričati o njima i poštivati ​​ih do dana smrti, dok drugi koriste iscjeljujuće moći Sunčevog sekstila Neptuna kako bi otpustili ono što se brzo pretvara u nepotrebnu prtljagu.

Postoji vrijeme za otpuštanje i vrijeme za prestanak štovanja i nedostajanja osobe koja više nije u životu. To vrijeme je sada i dolazi uz pomoć Sunčevog sekstila Neptuna.

3 horoskopska znaka koji će preboljeti bivšeg tijekom Sunca Sextile Neptuna od 17. januara 2022.:

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Klik. Dogodilo se. Upravo ćete čuti taj metaforički klik, a ono što vam znači je da vam stari bivši više nije u prvom planu. Odjednom ćete se, zahvaljujući Suncu sextile Neptunu, osjećati lakše, manje opterećeno. Pitat ćete se što se događa u vama i pasti će vam na pamet da na bivšeg niste mislili već…danima.

Ili su to tjedni? Sama ideja da ne možete reći koliko je davno prošlo otkako ste zadnji put razmišljali o ovoj osobi je izvanredna i zanimljiva za vas. Dakle, ova iscjeljujuća stvar. Stvarno radi? Da, ima. Nije važno jeste li ti i ovaj tvoj bivši raskinuli u dobrim ili lošim uvjetima. Ono što je važno je da se ne povučete. Idete dalje, Blizanci, i sve je u redu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2