3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Venere u trigonu Urana od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Venere u trigonu Urana od 16. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Venera u trigonu Uran je suštinski tranzit za pozitivne promjene unutar romantične veze, a mi smo sretni što možemo ugostiti njegovu prisutnost.

Ovo su vremena kada parovi traže terapiju i savjetovanje. Ovo je također udarno vrijeme za obnovu zavjeta, kao i za postavljanje pravila.

Imajte na umu, ideja o ‘pravilima’ unutar veze nije tako grozna kao što zvuči.

Svima nam trebaju granice i moramo znati kada ih možemo prijeći ili kada ne možemo kročiti u tuđi prostor. Venera u trigonu Uran nam pomaže identificirati te granice dok nam daje podršku koja nam je potrebna da odnos bude uzbudljiv, nov i ispunjen tajanstvenim obećanjima.

Ovo je također vrijeme kada trebamo prihvatiti promjenu; nije svaka promjena dobrodošla, pa se od nas traži kompromis.

Ovdje stvaramo ili razbijamo stvari…ali ovaj astrološki tranzit je na našoj strani i želi da nastavimo dalje. Napor i integritet se promiču tijekom Venere u trigonu Urana. Ako pokušamo, uspjet ćemo. To je tako jednostavno.

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni život dramatično mijenja tijekom Venere u trigonu Urana od 16. januara 2022.:

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

“Oslobodi svoj um, a ostalo će slijediti.” To ste vi tijekom ovog tranzita, Rak, dok shvaćate da morate kopati duboko kako biste pronašli nove načine da održite ovu svoju vezu na životu i dobrom zdravlju. Uvijek ste otvoreni prema ideji promjene, a ulaganje truda vam je druga priroda.

Vezani ste za uspjeh s Venerom u trigonu Urana na leđima i to ćete vidjeti kao novu priliku za rast sa svojim partnerom. Ovo vidite kao izazov, ali onaj koji se čini ispravnim. Ohrabruje vas da tražite kompromis bez prodaje svoje duše u tom procesu.

U stanju ste osloboditi svoj um kako bi ostali mogli slijediti. I radi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2