OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!-/

OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!-/

12 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

LJUBAV:

Početak tjedna počet će nezadovoljstvom, jer se već neko vrijeme u vašem ljubavnom životu ne dešavaju stvari kako bi vi željeli da se dešavaju.

Sredina tjedna će donijeti neke pomake u smislu da ćete pokrenuti razgovor sa partnerom o tim stvarima. Ishod razgovora, također neće biti ono što će vas zadovoljiti. Kraj tjedna će biti obilježen napretkom po pitanju vašeg ljubavnom odnosa.

 

POSAO:

Početkom tjedna moglo bi se pojaviti novo lice u vašem radnom timu. Na neke će to pozitivno djelovati, a neki će pokazati nezadovoljstvo. Sredina tjedna donosi razriješenje nekih poslovnih pitanja koja vas već dugo muče. Kraj tjedna bit će u razini najvišeg raspoloženja zbog vikenda i neradnih dana

.

ZDRAVLJE:

Više fizičke aktivnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

LJUBAV:

Početak tjedna bit će u visokom sjaju i raspoloženju. Bit ćete  raspoloženi i zainteresirani za svakakve pustolovine. Vrijeme ćete rado provoditi sa voljenom osobom, dok slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati nekoga sa kim bi mogli ostvariti vezu.

Sredinom tjedna taj ushit će splasnuti i sve do kraja tjedna slijedi razdoblje bez značajnih dešavanja i promjena.

 

POSAO:

Početak tjedna bit će težak i bez motivacije. Nećete imati volje za radom i obavljat ćete samo ono što zaista morate. Svemu ostalom pokušat ćete izmaknuti ili prolongirati za idući dan.

Kraj tjedna donosi nesuglasice sa nadređenima, jer će vam nametnuti neke obaveze koje ne spadaju u vaš opis posla.

 

ZDRAVLJE:

Smanjiti unos energetske vrijednosti i pojačati fizičku aktivnost.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

LJUBAV:

Početkom tjedna bit ćete prilično povučeni, neprimjetni i skriveni od svih, pa tako i od voljene osobe. Nećete lako progovarati o onome što vas muči i o čemu razmišljate, bez obzira što će se vaš partner truditi da se otvorite. Krajem tjedna će doći do poboljšanja vašeg raspoloženja, a samim time i ljubavni život će biti kvalitetniji.

Slobodni pripadnici znaka će takvim ponašanjem zbuniti osobu koja ima namjere prema vama.

 

POSAO:

Početak tjedna bit će obilježen razdražljivošću i jednostavno nećete moći trpiti oko sebe sve za što ćete smatrati da nije ispravno. Dat ćete si za pravo da određene stvari prigovorite radnim kolegama, a oni vaše kritike neće dobro prihvatiti. Kraj tjedna vam donosi smirenije stanje kada se više nećete zamarati takvim stvarima.

 

ZDRAVLJE:

Promjene raspoloženja.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

LJUBAV:

Početak tjedna bit će obilježen priličnom mirnoćom vašeg odnosa, no ne i samo to. Vaša voljena osoba bit će mirnija i staloženija nego što ste navikli, a to će u vama izazvati lavinu pitanja i nedoumica. Iskoristite to vrijeme da izgladite situacije koje čekaju na to.

Sredina i kraj tjedna mogla bi donijeti manje rasprave vezane zbog financija i nekih ulaganja za koje vi smatrate da sada nije pravo vrijeme.

 

POSAO:

Početak pa sve do sredine tjedna, imat ćete osjećaj da stojite u mjestu i da vrijeme ne prolazi. Sve će djelovati usporeno.

Također bit će prisutan osjećaj bezvoljnosti za obavljanje obaveza. Kraj tjedna donijet će neke promjene na radnom mjestu. Neki ljudi više neće biti dio vašeg tima.

Igre na sreću mogle bi vam donijeti veću količinu novca.

ZDRAVLJE:

Češće glavobolje.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

LJUBAV:

Početak tjedna započet će vam u izvrsnom raspoloženju i sve će vam ići od ruke i onako kako zamislite i želite. Krajem tjedna mogući su konflikti sa partnerom, jer će vam smetati što određene stvari ne bi trebali pitati, a svakako imate pravo znati i pitati sve što vas zanima.

Također će vašem partneru smetati što želite imati kontrolu nad njegovim kretanjem vam doma. Moguće da se u vaš život uvuče treća osoba koja će unijeti nemir u vaše odnose.

 

POSAO:

Početkom tjedna pokušat ćete izgladiti neke loše odnose koje imate sa jednim radnim kolegom. Sredina tjedna bit će natrpana sa previše posla koji nećete stići odraditi u radnom vremenu, pa je mogući i prekovremeni radi. Kraj tjedna mogao bi donijeti i rad vikendom.

 

ZDRAVLJE:

Osjećat ćete se prilično dobro.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

LJUBAV:

Početak tjedna bit će obilježem stanjem u kojem nećete moći podnijeti previše lica i previše zbivanja oko vas. Najviše će vam goditi krug doma sa vašom voljenom osobom.

Kraj tjedna obilježit će neka vrsta druženja ili proslave u kojoj ćete se opustiti u toj mjeri, da ćete moći reći da ste

uživali.

POSAO:

Neće vam goditi previše buke i previše lica sa kojima ćete biti prinuđeni provesti priličan dio dana. Izbjegavat ćete svaku vrstu komunikacije koja će se moći izbjeći. Fokusirani ćete biti samo i isključivo na svoj dio posla.

Kraj tjedna bi vam mogao donijeti informaciju o poslu koji bi bio više u skladu sa vašim željama.

 

ZDRAVLJE:

Godit će vam samoća.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2