OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!-/

OVA 2 znaka će ISTINSKI BITI SRETNI, a OVOM znaku zvijezde predviđaju IZDAJU!-/

12 siječnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

LJUBAV:

Početkom tjedna bit će kraći frustriran period. U tom vremenu, poželjet ćete se udaljiti od svih i svega da bi pronašli utočište gdje ćete poraditi na unutarnjem miru i svojim mislima.

Sredina tjedna mogla bi biti prilično turbulenta sa nekim razmiricama zbog sukoba različitih mišljenja. Ništa što već krajem tjedna nećete riješiti i stabilizirati odnose. Slobodni pripadnici ovog unaka će pokušati vratit staru ljubav.

 

POSAO:

Također će biti prisutna nervoza u prvom djelu tjedna, jer nećete imati volju za komunikaciju sa drugima, a ona je neminovna.

Isto tako, povlačit ćete se kad god će biti moguće u redove u kojima ćete moći izbjeći susrete bilo koje vrste. Kraj tjedna mogao bi obilježiti neke poslovne promjene.

 

ZDRAVLJE:

Poradite više na svom unutarnjem miru. Svakako više odmora.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

LJUBAV:

Početak tjedna mogao bi biti obilježen raznim aktivnostima. Osjećat ćete se dobro gdje god bili i šta god radili.  Sredina tjedna donijet će vam nesuglasice sa partnerom oko sasvim nebitnih stvari.

Pojačana će biti nervoza i bit će dovoljna i najmanja sitnica da se od nje napravi krupna stvar. Kraj tjedna vam donosi skladne odnose.

 

POSAO:

Početkom tjedna vladat će neorganizacija po pitanju promjena koje će se desiti. Trebat će vremena da se sve uskladi i organizira. Sredina tjedna bit će obilježena ponudom, a kraj tjedna bi vam mogao donijeti upaprijeđenje i veća financijska sredstva.

 

ZDRAVLJE:

Osjećat ćete se solidno.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

LJUBAV:

Početak tjedna vam donosi neka nova poznanstva i neke nove zanimljive ljude. Sa nekima bi mogli ostvariti prilično prisan odnos za koji nije isključeno da se neće s vremenom razviti u nešto više od prijateljstva.

Sredina tjedna bit će obilježena manjkom motivacije općenito po pitanju svih ljudi u vašem životu, pa tako i prema vašem partneru. Kraj tjedna donosi poboljašnje društvenih i ljubavnih odnosa.

 

POSAO:

Tjedan ćete započeti prilčno odmorni i sa voljom za radom, ali ubrzo će se izroditi problemi i promjene na poslu sa kojima nećete biti zadovoljni. Kraj radnog tjedna će biti ono o čemu ćete najviše sanjati.

 

ZDRAVLJE:

Izbjegavajte stres.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV:

Vama će zapravo cijeli tjedan biti obilježen raznim promjenama raspoloženja i želja. Malo ćete se smijati, ali ubrzo naljutiti. Malo ćete biti sretni, a onda će vas neka sitnica rasplakati. Zbunit ćete partnera takvim ponašanjem.

Najbolje da sami sa sobom rasčistite neka stvari, a tek onda podijelite svoja osjećanja sa partnerom.

 

POSAO:

Početak tjedna mogao bi vam donijeti poslovnu ponudu koja će vas zainteresirati u toj mjeri da se raspitate do najsitnijih detalja. Sredina i kraj tjedna bit će obilježena povećanim obujmom posla, prekovremenim radom, pa čak i radom vikendom.

 

ZDRAVLJE:

Promjene raspoloženja i pojačana tjeskoba.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

LJUBAV:

Početak tjedna bit će prilično emotivan za vas. Osjećat ćete se osjetljivo i sve rečeno, napravljeno i nenapravljeno, primat ćete previše srcu. Sredinom tjedna taj osjećaj osjetljivosti će proći i do kraja tjedna ćete imati mirne i skladne odnose sa partnerom.

 

POSAO:

Početkom tjedna morat ćete se dokazivati u poslu, jer ćete dobiti kritiku da neke vrste poslova, ne odrađujete kako bi trebali. To će vas prilično iscrpiti psihički i unijeti dozu nervoze koja će se oduljuti sve do kraja tjedna.

 

ZDRAVLJE:

Više odmora i sna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

LJUBAV:

Većinu dana u tjednu, moglo bi se reći da ćete biti u svome svijetu u kojemu nema mjesta za nikoga, pa tako ni za vašeg partnera. Pratit će vas osjećaj čeznutljivosti i nečega što ni sami sebi nećete moći objasniti. Bit će vam potreban samo mir i odmor od svih, svega i svačega.

 

POSAO:

Zbog lošeg općeg stanja organizma, nećete sa lakoćom obavljati svoje poslovne zadatke i sve ono što će vam posao donijeti tijekom tjedna. Teško ćete se nositi sa svime, a pogotovo sa osobama sa kojima nemate najskladnije odnose. Raspoloženje će se popraviti tek krajem tjedna i kada završi radni tjedan.

 

ZDRAVLJE:

Stres i nervoza.

Stranice: 1 2