3 horoskopska znaka koji mijenjaju mišljenje o ljubavi tijekom konjunkture Venere s Plutonom od 14. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji mijenjaju mišljenje o ljubavi tijekom konjunkture Venere s Plutonom od 14. januara 2022.

13 siječnja, 2022 0 By Admin

Imamo tri horoskopska znaka koji mijenjaju mišljenje o ljubavi tijekom konjukcije Venere s Plutonom.

Zapravo, svi ćemo iskusiti učinak Venere u konjunkciji Plutona i da bismo razumjeli što to znači, moramo to razložiti.

Venera, planet koji za nas predstavlja ljubav i ljepotu, bit će poređan s Plutonom na način da zajedno stvaraju snagu utjecaja.

To je ono o čemu se radi u astrološkim predviđanjima: tumačenju čimbenika koji čine utjecaj. Pluton je poznat po svojoj tamnoj energiji, što znači negativnost, sumnju i uvid, jer može vidjeti sve kutove situacije.

Kada je Venera u konjunkciji s Plutonom, na ljubav gledamo iz druge perspektive.

Osobno doživljavamo sumnju u ljubav, preispitivanje, a možda i ideju da potpuno promijenimo mišljenje o nekome koga smatramo našim ljubavnim interesom.

Nitko ne želi propasti, pogotovo u njihovoj romantičnoj vezi. Ovaj tranzit ne promiče neuspjeh toliko koliko preispitivanje. Za neke od nas preispitat ćemo svoju ljubav prema drugoj osobi.

Možda ćemo čak i otići toliko daleko da to okončamo.

3 horoskopska znaka koji mijenjaju mišljenje o ljubavi tijekom konjunkture Venere s Plutonom od 14. januara 2022.:

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vaš stav prema ljubavi uvijek je bio ‘uzmi ili ostavi’, ali to je samo vanjska projekcija u koju bi svijet vjerovao u tebe.

Iskreno, jako ste privrženi ideji ljubavi i romantike. Jednostavno ne želite da vas netko iskorištava i tako slikate sebe kao kul solo igrača.

Ova vaša samotna ličnost može se pretvoriti u vrlo stvarnu scenu, za vrijeme Venere u konjunkciji s Plutonom, dok vjerujete u ono što vam crijeva govore, a vaša utroba govori da ovdje nešto nije u redu.

Možda ćete pokušati doći do dna stvari ili ćete se potpuno udaljiti od toga. Ali jedno je sigurno, razmišljate o osobi s kojom ste romantično povezani, a to bi moglo promijeniti stvari zauvijek.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2