LJUBAV NAREDNIH 7 DANA za SVE znakove: OVIM znacima nije pametno vraćati se bivsim ljubavima!-/

LJUBAV NAREDNIH 7 DANA za SVE znakove: OVIM znacima nije pametno vraćati se bivsim ljubavima!-/

11 siječnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Puno toga se događalo u vašoj vezi do sada i vi više niste sigurni želite li nastaviti dalje zajedno. Sedmica pred vama bit će vrijeme da donesete neke bitne odluke, no pripazite da donesete pravu. Poslije toga više nema povratka, dobro razmislite o svemu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sve dosadašnje nesuglasice sa partnerom dio su vašeg zajedničkog života. Naredna sedmica donijet će opušteniju i mirniju atmosferu među vama pa se potrudite da potraje što duže.

 

 

BLIZANCI

Puno se toga događalo u vašoj vezi u zadnje vrijeme, bure i uragani obilježili su period iza vas. Sada dolazi vrijeme mira i opuštanja, vrijeme razgovora kako se loše stvari više ne bi ponavljale. Zaslužili ste oboje malo mira u vašoj burnoj vezi.

 

 

RAK

Ljubav je u zraku, osjećaji vas i vašeg partnera su na najvećoj razini, pa iskoristite to da unaprijedite vašu vezu. Prepustite se rijeci ljubavi i zaplovite zajedno. Naredna sedmica je idealna za iskazivanje ljubavi i osjećaja za vas oboje.

 

 

LAV

Niste sigurni u budućnost vaše veze, a ni sami nemate određen razlog za to. Pošteno je prema partneru da kažete kako se osjećate i pokušate razgovorom riješiti moguće probleme. To morate učiniti što prije jer i partner osjeća da nešto nije u redu.

 

 

DJEVICA

Nervoza vašeg partnera je posljedica stresnog posla, a ne vaša krivnja. Pokažite mu da vam je stalo i iznenadite ga nekom sitnicom. Sve će tada biti puno bolje za oboje, stres će nestati i bit ćete puno zadovoljniji.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2