LJUBAV NAREDNIH 7 DANA za SVE znakove: OVIM znacima nije pametno vraćati se bivsim ljubavima!-/

LJUBAV NAREDNIH 7 DANA za SVE znakove: OVIM znacima nije pametno vraćati se bivsim ljubavima!-/

11 siječnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vaš partner vas u svemu podržava i vjeruje u vas. Toga ste svjesni i želite mu zahvaliti za to. Sedmica koja dolazi idealna je da priredite pravo iznenađenje partneru kako biste mu pokazali svoju ljubav. Sve što ste planirali kako bi iznenadili partnera, ostvarite upravo u narednoj sedmici.

 

 

ŠKORPIJA

Primjećujete da se partner udaljava od vas, ali vi već dugo ne reagirate na to. Ako želite iskreni odgovor morate postaviti i iskreno pitanje, nitko drugi to neće učiniti za vas. Pokažite interes pred partnerom i recite mu koliko vama znači vaša veza.

 

 

STRIJELAC

Pokušajte suzdržati svoj temperament kako ne biste povrijedili partnera nekom svojom ishitrenom izjavom. Zvijezde vam nisu naklonjene naredne sedmice pa pripazite malo, jedna kriva riječ mogla bi poremetiti vašu ljubavnu idilu.

 

 

JARAC

Kako sedmica bude odmicala, tako ćete polako shvaćati kakvu ste grešku napravili. Ako vam je imalo stalo do veze, tražite oprost od partnera i počnite se ponašati kako vaš partner i zaslužuje. Sve ostalo vodi u propast vaše zajedničke budućnosti.

 

 

VODOLIJA

Volite se i dalje kao i do sada. Ne zamjerajte partneru neke stvari, ne budite sitničavi. Krajem sedmice priuštite si izlet i zaboravite na svakodnevne probleme, dobro će vam doći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vrijeme je da donesete bitne odluke o budućnosti vaše veze. Sedmica pred vama idealna je za to, a vaš partner jedva čeka da razgovara sa vama o toj temi. Iskreno recite što želite, vjerojatno i vaš partner želi isto.

Stranice: 1 2