3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama od 12. do 17. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama od 12. do 17. januara 2022.

11 siječnja, 2022 0 By Admin

Postoji škola mišljenja koja vjeruje da smo odgovorni za svaku pojedinu stvar koja nam se dogodi, što znači i dobro i loše.

Mnogi se bune da nikako ne možemo biti odgovorni za vrlo loše stvari koje se događaju, i oni će podržati ideju da možemo biti i jesmo žrtve sudbine koja je veća od nas.

Zašto bismo, uostalom, preuzeli odgovornost za ono što je bilo strašno užasno? Ipak, zapitajte se: kako stvar nije ‘suđena biti’ ako doista postoji? To ‘jest’, dakle, treba biti, što znači da smo na nekoj razini vodili taj put svojom voljom.

Ako ovo trebamo shvatiti ozbiljno, onda moramo preuzeti odgovornost za sve što se događa u našim životima, a tu je najveća moć.

Dakle, nije da želimo da se loše stvari dogode jer smo toga svjesni, i nitko ne želi da se loše stvari dogode sam sebi, nego izvor naše volje i konačna snaga iza nas?

To je motor koji nas pokreće, a rezultat je iskustvo. Sve je za iskustvo, bilo loše ili dobro. Znajući to, možemo preuzeti odgovornost i biti radosni što smo tako u dodiru s izvorom sve moći.

Dakle, kada kažemo da imamo sreće, to je zato što ćemo i sami imati sreće. Ako imamo sreće u ljubavi, to je zato što to želimo. I ta želja, ta želja se poklapa s tranzitnim Mjesecom u Ribama, što nam omogućuje da svoju sreću manifestiramo kao stvarnost.

3 horoskopska znaka koji će imati sreće u ljubavi za vrijeme Mjeseca u Ribama od 12. do 17. januara 2022.

 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Postoji razlog zašto je Ovan  povezan sa silom: oni rođeni pod ovim znakom čine da se stvari dogode. Ovan ne čeka nikoga.

Oni postoje da stvaraju scenarije u kojima žele živjeti, a u ljubavi sami kreiraju svoju sreću. Kao Ovan, vi se oslanjate na nikoga da vam se pobrine.

Zašto čekati da se neka druga osoba nešto dogodi kada znate da to možete učiniti puno bolje kada ste prepušteni sami sebi.

Vrijeme je sada za ljubav. Nazovite to srećom ili zbrojem svog iskustva u radu da vam donese ono što trebate; kako god vi to percipirali, dobro radite s energijom Mjeseca u Ribama, a to će vam donijeti sreću u ljubavi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2