Psiho test. Odaberi cvijet u svojoj boji i saznaj što ti najviše nedostaje u životu

Psiho test. Odaberi cvijet u svojoj boji i saznaj što ti najviše nedostaje u životu

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Možda će nekima ovaj test izgledati kao glupost, dok nekima neće. Ovo je test koji je usko povezan sa emotivnim stanjem čovjeka i odabir njegove boje, jako puno govori o njemu i njegovom stanju…

 

1.Roza cvijet

Roza  boja govori da niste konfliktna osoba. Ne volite svađe, bilo koji oblik nasilja i pokušavate sebe udaljiti iz bilo kojih takvih ili sličnih situacija. Prilično ste umorni i ne želite trošiti svoju energiju na takve stvari. Ljute vas neki postupci ljudi za koje ste sigurni da nisu ispravni i koji mogu naštetiti drugima.

 

2. Zeleni cvijet

Ako ste odabrali zeleni cvijet… Vama najviše nedostaje samouvjerenosti. Čeznete za kvalitetnijim životom, a to bi vam ulilo više samouvjerenosti. Ispunjava vas kao osobu kad svoje znanje možete prenijeti na druge. Također vas ispunjava i kada im se dopadnete. Loši događaji narušavaju vaš mir i izbace vas iz ravnoteže, te ih teško možete kontrolirati.

 

 3. Bijeli cvijet

Ako ste odabrali bijelu cvijet… Vi iz svog života želite udaljiti sve ono što narušava vaš mir. Opterećeni ste sa time kako da promijenite svoj život i pokušavate utjecati na određene stvari nad kojima ne možete imati apsolutno nikakav utjecaj. Osim toga, često otputujete u prošlost i razmišljate o događajima koji su bili. Više se fokusirajte na sadašnjost, a ne na prošlost.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2