3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom Venere Sextile Neptun od 11. do 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom Venere Sextile Neptun od 11. do 16. januara 2022.

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Ding dong, bivši se vratio. I dok je to možda u vašem srcu probudilo notu straha, postoji razlog da se to događa; Nedovršeni posao.

Kada izgovorimo ili čujemo riječ “bivši” automatski pretpostavljamo da je to neko čudovište iz prošlosti, ali za mnoge ljude, oni koje zovemo “bivši” i dalje su ljudi koje volimo.

Venera sekstil Neptun je tranzit koji vraća lijepa sjećanja i podsjeća na ono što nam je zajedničko s drugima.

Jedna od najjačih privlačnosti drugoj osobi iz romantične prošlosti je pomisao na ono što ste radili zajedno, kreativno.

Umjetnost, uključujući glazbu, vizualnu umjetnost, književnost, i te stvari privlače ljude jedni drugima, jer umjetnost je ta koja oslobađa svoj um.

I tako, s tim saznanjem, možemo vrlo dobro čuti ono ‘kuc-kuca’ na vratima. Može doći u obliku bivšeg kontakta putem društvenih mreža, ili može početi tako što ćete naletjeti na njih u kafiću, ali što god vrati ovog bivšeg u vaš svijet, dogodit će se s ljubavlju, a ne strahom.

3 horoskopska znaka kojima se bivši vraća tijekom Venere Sextile Neptun od 11. do 16. januara 2022.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Zanimljiv dio ovog Venerinog sekstilnog tranzita Neptuna je to što ćete doista dobiti neku vrstu riječi ili obavijesti da se vaš bivši vratio, ali to je drugačiji bivši nego što biste mogli očekivati! Zbog prirode ovog posebnog tranzita, ono što će se dogoditi mora se vrtjeti oko kreativnosti i umjetnosti.

Dakle, nećete privući osobu koja je bila sebična i destruktivna; vratit ćeš se u kontakt s tom drugom osobom u svom životu, onom koju nisi baš volio ‘toliko’, ali si se s njom zabavljao. Ovo je netko s kim ste sanjali.

Možda su to bili planovi za lijepu budućnost, ali tada ste znali da od toga ništa ne može biti. Previše drugih stvari na putu. Ali, kako ste se zabavili u ono vrijeme, stvarajući, stvarajući glazbu, dijeleći vizije.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2