3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 10. do 16. januara – jednom izgovoreno ne može se više povući!

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 10. do 16. januara – jednom izgovoreno ne može se više povući!

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Bol jedne osobe je zadovoljstvo druge osobe, a zar to ne ide?

Tijekom ovog tjedna imat ćemo priliku vidjeti mnoga suprotstavljena gledišta, a za neke znakove zodijaka u nastajanju će biti oštrih kontrasta.

Gledamo na žestoke nesuglasice i proturječne ideje na radnom mjestu. I mi učimo iz tih incidenata.

Naši glavni agresori danas su Polumjesec u Ovnu i Mjesec u trigonu Mars.

To je puno neprijateljske energije, i iako nas možda neće pretvoriti u čudovišta, moglo bi nas potaknuti da kažemo stvari zbog kojih bismo mogli požaliti. Ili čak djelovati na te ljutite osjećaje na načine koji jednostavno nisu dobri za nas ili bilo koga oko nas.

Uvijek smo čuli da ono što dajemo je ono što primamo, što znači da ako dajemo dobrotu, i osjećamo se dobro zbog toga.

Ovo vrijedi i za obrnuto, a takav će tjedan biti za neke od nas. Ono što odajemo u negativnosti, je ono što ćemo duboko osjetiti u svojim dušama. Ono što ovaj tjedan čini teškim je naše vlastito ponašanje. Sami sebi to činimo grubim.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan počevši od 10. januara 2022.:

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Čini se da će vaša sposobnost da prenesete poentu ovog tjedna završiti protiv vas, Blizanci. Izražavat ćete se prilično dobro, kao i obično, ali postoji nešto što ćete reći što će otvoriti vrata za svađu.

Jednom kada uhvatite ideju da su vaše misli i izrazi shvaćeni na pogrešan način, sabrat ćete sve svoje obrane i odvesti ćete je još dalje u područja nesporazuma. Jednostavno nećete odustati, a iako je to znak snage, ujedno je znak tvrdoglavosti i zatvorenosti.

Definitivno ste na svom putu i ne volite čuti druge opcije. Ovo će vas suprotstaviti drugima koji su možda samo htjeli pomoći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2